Η “Γιορτή των Αγγέλων”… θύμα της οικονομικής κρίσης

Η οικονομική κρίση χτύπησε και τη Γιορτή των Αγγέλων που πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη και αποτελούσε αφορμή για μικρούς και μεγάλους να σπεύσουν στην Πλατεία Αριστοτέλους  και να ακούσουν τους αγαπημένους τους τραγουδιστές, αλλά και να καλωσορίσουν τα Χριστούγεννα, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της πλατείας.

Για την ιστορία στη Γιορτή των Αγγέλων, έχουν τραγουδήσει πολλοί διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων ο Σάκης Ρουβας, Δέσποινα Βανδή Ηρώ, Ελένη Πέτα, Γιάννης Βαρδής, “Μπλε”, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, “Δυτικές Συνοικίες”, Αντώνης Ρέμος, “Onirama”, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Δέσποινα Ολυμπίου, Μιχάλης Εμιρλής, Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, “C-Real”,  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Σταρόβας και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η Γιορτή των Αγγέλων μπορεί να μην πραγματοποιηθεί, ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά άλλων εκδηλώσεων και να νιώσουν την μαγεία των Χριστουγέννων με μια βόλτα στην κεντρική πλατεία της πόλης, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα παραμυθένιο χωριό.

Ένας περίπατος στην πλατεία Αριστοτέλους σε μεταφέρει σε μια πόλη ονειρική, σε κάνει να νιώσεις παιδί και σου μεταδίδει την χαρά και την αισιοδοξία που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.

Το Σπίτι του Άη Βασίλη, Η «Κουζίνα της Κυρά Βασιλικής», το «Χρώμα, Πινέλο και Βουρρρρρρ» το «2012….Κάρτες», η «Χαρά» και η «Ζωή», ο Στολισμός, τα Παιχνίδια και το μεγάλο Παγοδρόμιο δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γευτούν τη μαγεία των Χριστουγέννων!