Το Garmin smartwatch Venu GPS θέλει να τα βάλει με το Apple Watch (Video)

Η Garmin είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το Venu GPS για να φάει στη στροφή την Apple, με χορταστική OLED οθόνη κατάλληλη και για το γυμναστήριο.

Η εταιρία έκανε επίσης ένα δραστικό λίφτινγκ στα ρολόγια Vivoactive και Vivomove, μετά και την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τη ναυαρχίδα της, το Fenix 6 με την ηλιακή φόρτιση.

Η Garmin ξαναχτυπά λοιπόν με ένα ρολόι για τους φανατικούς του fitness. Το 43mm Venu, το πρώτο GPS ρολόι της εταιρίας με έγχρωμη και φωτεινή OLED 1,2 ιντσών οθόνη 390×390 pixels, που λειτουργεί επίσης και ως παραδοσιακό ρολόι.

Το έξυπνο Venu είναι ένα ρολόι που προορίζεται για όλη τη μέρα, ειδοποιώντας σε για σημαντικά πράγματα όταν είσαι στη δουλειά σου, βοηθώντας σε να πετύχεις τους στόχους σου στο γυμναστήριο και πληρώνοντας ακόμα και για τα πράγματα που αγοράζεις επιστρέφοντας στο σπίτι σου. Ακόμα και τον ύπνο σου παρακολουθεί τη νύχτα.

Είναι ουσιαστικά μια πιο ραφινάτη εκδοχή του σίφουνα Vivoactive για να ανταγωνιστεί στα ίσα το Apple Watch. Και κάνει τα πάντα: παρακολουθεί τη γυμναστική, την κατάσταση της υγείας, μετρά τον κορεσμό του οξυγόνου, σε ειδοποιεί για κάθε κατάσταση του iPhone ή του Android phone και είναι συμβατό με πολλές εφαρμογές, μεταξύ αυτών και οι ανέπαφες πληρωμές του Garmin Pay.

Κυκλοφορεί μάλιστα στην ίδια τιμή με το Apple Watch, αυτά τα 399,99 δολάρια (361 ευρώ), για να είναι σαφές σε ποιον στοχεύει…