Το ΑΚΕΛ θα χρησιμοποιήσει σχέδιο Β’ για να αντιμετωπίσει τον Ν. Αναστασιάδη

Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες της laimitomos.com, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ Άνδρος Κυπριανού και το ηγετικό στέλεχος του ΑΚΕΛ ο ‘’στρατηγός’’ Νίκος Κατσουρίδης αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν  σχέδιο Β, αν οι δημοσκοπήσεις δείξουν ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον υποψήφιο πρόεδρό τους Σταύρο Μαλά.

Είδη συγκεκριμένα στελέχη της Λευκωσίας και της Λεμεσού , τα οποία διαδίδουν από τώρα την πριμοδότηση του Λιλλήκα, κινητοποιήθηκαν από την επαγρύπνηση του ΑΚΕΛ και τους δόθηκαν εντολές να είναι σε εγρήγορση για το σχέδιο Β’.  Το σχέδιο Β’ μιλά ξεκάθαρα για την πριμοδότηση του παλιού στελέχους, βουλευτή και υπουργού του ΑΚΕΛ , όπου δημιουργήθηκε στο εσωτερικό του κόμματος. Σκοπός τους είναι να παραμείνει ο Γιώργος Λιλλήκας  στο Β’ γύρο και να μη δώσουν τη δυνατότητα στον Νίκο Αναστασιάδη να βγει νικητής από τον Ά γύρο. Από ότι καταλαβαίνετε η μάχη θα είναι σκληρή και οι δυο ‘’μονομάχοι’’ θα δώσουν μάχη για  να κρατηθούν στο Β’ γύρο.

Το παρά πάνω σκηνικό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του Γ.Γ Άνδρου Κυπριανού στη laimitomos.com, όπου δήλωσε τα εξής:

‘’ Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μη βγει ο Νίκος Αναστασιάδης’’.

Είναι φανερό, λοιπόν, ότι έχουν ανάψει τα αίματα μεταξύ ΑΚΕΛ και ΔΗ.ΣΥ και ο προεκλογικός αγώνας φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αν και οι δημοσκοπήσεις δίνουν πρώτο τον Ν. Αναστασιάδη, το ΑΚΕΛ δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να κυνηγά την θέση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Εμείς αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις που θα προκύψουν όσο πλησιάζει η ημέρα των εκλογών.