Τα άστρα σήμερα

Εκλεκτοί της ημέρας, οι Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, που θα έχετε τη χαρά να σας παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες.

~Σελήνη στον Ταύρο~

Τι ταμείο κάνατε; Με τη Σελήνη στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, σήμερα στρέφετε την προσοχή σας σε χρηματοπιστωτικά θέματα, εισπράξεις, μισθούς, πληρωμές και αγορές. Πολύ πιθανόν να περάσετε από κάποια οικονομική υπηρεσία, χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, λογιστήριο, ταμιευτήριο ή ταμείο. Θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην απόκτηση υλικών αγαθών και τροφίμων που συνδέονται με τη καλοζωία και τη μεσογειακή διατροφή, όπως οπωροκηπευτικά είδη και ελάχιστα επεξεργασμένα προϊόντα.Οι γήινες αποχρώσεις, όπως και αυτές του πράσινου, είναι συνυφασμένες με το ζώδιο του Ταύρου και ίσως τις επιλέξετε για το τραπεζομάντηλο, τα σουπλά και τα πασχαλινά διακοσμητικά με τα οποία θα διακοσμήσετε το σπίτι και τη βεράντα σας.

~Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα~

Τέρψη και θρέψη! Πέντε λεπτά μετά τις τρείς το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει ένα εκπληκτικό εξάγωνο με τον πλανήτη του ονείρου και του ρομαντισμού, τον Ποσειδώνα. Ιδανική ώρα για να φτιάξετε ένα ρόφημα που θα καταπραΰνει το λαιμό σας, να κάνετε χαλαρωτικές ασκήσεις για τον αυχένα, να ακούσετε μουσική, να φιλοτεχνήσετε κάτι, να αράξετε σε έναν άνετο καναπέ, να ευχαριστήσετε τον ουρανίσκο σας και να αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου που θα έχετε τη χαρά να σας παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες, να ελαχιστοποιήσετε κάποια κόστη και να ζήσετε όμορφες συναισθηματικές εμπειρίες.

Να έχετε μια ωραία και ευχάριστη μέρα κάνοντας όμορφα πράγματα!