Φωνάζει ο Βγενόπουλος … για να φοβηθεί ο “νοικοκύρης”

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση λέει ο λαός και ο κ. Βγενόπουλος αποφάσισε να εφαρμόσει κατά γράμμα τη λαϊκή παροιμία απειλώντας τους πάντες και τα πάντα με μηνύσεις και ποινικές διώξεις για ψευδείς κατηγορίες.

“Σηκωθήκαν τα αγγούρια να χτυπήσουν τον μανάβη” λέει μια άλλη παροιμία που ξέρουμε εμείς Κύριε Βγενόπουλε και αναφέρεται σε ανθρώπους που αποποιούνται ευθύνες, ρίχνουν στάχτη, κατηγορούν άλλους για δικά τους λάθη και προσπαθούν να την βγάλουν καθαρή όντας βουτηγμένοι στη λάσπη.

Έκταση πήρε στα ελληνικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα το «έργο» του κ. Βγενόπουλου που βοήθησε τα μέγιστα στις νέες συνθήκες που περιήλθε τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή οικονομία,  αλλά και η μήνυση του κατά της εφημερίδας “Πολίτης” και του εκδότη Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο κ. Βγενόπουλος ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα του ξεκίνησε πόλεμο μετά την άρνηση του να την χρηματοδοτήσει .!

Η άλλη πλευρά πάντως, απαντά πως ποτέ δεν του ζητήθηκε κάτι τέτοιο και εμείς ερχόμαστε να συμπληρώσουμε πως στο κάτω κάτω στην Κύπρο δεν σας πήρε μυρωδιά μόνο ο “ΠΟΛΙΤΗΣ” κύριε Βγενόπουλε!!!

Σταματήστε λοιπόν τις αγωγές προς κάθε κατεύθυνση με ψύλλου πήδημα γιατί πίσω έχει ο Κληρίδης την ουρά και ίσως σας πάρει και σας η μπάλα  της δικαιοσύνης που πρώτος κλοτσήσατε.

Ε.Χ.