Η λίστα “έκαψε” το Μέγα

«Μισές δουλειές» έκανε ψες το Μέγα μετά την προαγγελία ότι κατέχει την λίστα με τα ονόματα των 6.000 φυσικών προσώπων και εταιριών που έβγαλαν λεφτά έξω από την Κύπρο μερικές μέρες πριν την συνεδρία του euro group και θα την παρουσίαζε.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες ότι το κανάλι του Αρχαγγέλου κατείχε από νωρίς χθες το πρωί την περιβόητη λίστα και ότι πολύ πιθανόν να την δημοσίευε στο κεντρικό δελτίο του καναλιού προκάλεσε πιθανόν τις αντιδράσεις κάποιων υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης οι οποίοι παρενέβησαν έτσι ώστε να μην δημοσιοποιήσουν τα ονόματα.

Έτσι λοιπόν, και ενώ περιμέναμε να ακούσουμε ονόματα (αυτό δεν περιείχε η λίστα;) ακούσαμε διάφορα μασημένα λόγια και στα πεταχτά κάποιες εταιρίες – μικρά ονόματα.

«Από ποιους δέχθηκαν παρεμβάσεις» ήταν το ερώτημα που έκανε το γύρο των social media με πολλούς να φαίνονται φανερά ενοχλημένοι.

Πάντως, αν θα πρέπει να μιλήσουμε με νούμερα το κεντρικό δελτίο του ΜΕΓΑ την ώρα που παρουσίαζε την λίστα ήταν το τελευταίο σε τηλεθέαση καταγράφοντας ποσοστά της τάξης 12,1%, 11,3%,11,4% και 13,%, την ώρα που οι υπόλοιποι σταθμοί άρχισαν τα δελτία τους με ποσοστά γύρω στο 20% – 30%.

N.X