Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Ο Κόσμος – Νο 21
Ίσως και να έχετε μέσα στην ψυχή σας κάποιες μικρές ενοχές. Είσαστε ένα ζώδιο που κατά καιρούς μπλέκεστε με πολλά, και  τώρα πιθανόν να έχετε αδικήσει κάποιον που σας αγαπά. Οι μέρες θα σας βοηθήσουν να έρθετε και πάλι σε ισορροπία. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί – χωρίσει, μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στην εποχή των Διδύμων, θα βρουν τους τρόπους, για να μιλήσουν – συναντηθούν και να ξανασμίξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Ταύρος : Οι Εραστές – Νο 06
Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας και δεν τολμάτε να τα πείτε, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, έχουν γιγαντωθεί και σας πνίγουν, έχουν γίνει ψυχολογικά, που δεν πρέπει να τα αφήσετε πια να σας στερούν τις χαρές τις ζωής. Με τόση δυναμική που έχει αποκτήσει το ζώδιο σας, όλα μπορούν να ανατραπούν και υπέρ σας. Κάντε μια πιο συνειδητή προσπάθεια, να μιλήσετε μέσα στον δεσμό σας. Μην αφήνετε εκτός των οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Δίδυμοι : Η Αρχιέρεια – Νο 02
Πολλά τα περίπλοκα σενάρια που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας. Κάποια από αυτά ίσως και να είναι και αληθή. Είσαστε το ευνοημένο παιδί, των ημερών, άρα αυτά που έχετε ζητήσει σε επίπεδο αισθηματικών και οικονομικών, θα γίνουν πραγματικότητα. Ακόμη και όσοι έχουν χωρίσει πρόσφατα, ή είναι καιρό σε μοναχική φάση, θα δεχτούν πολλά φλερτ που … ίσως και μέσα από αυτά, να προκύψει μια καινούργια αγάπη.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Καρκίνος : Το Άρμα – Νο 07
Έχετε μεταμορφωθεί στον καλύτερο σας εαυτό, αλλά ακόμη δεν καταφέρατε, να φέρετε πιο κοντά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει. Άρα το σινιάλο σας, το έχετε κάνει, και αφήνετε πια την άλλη πλευρά να κινητοποιηθεί στους δικούς της χρόνους. Τα άστρα μέχρι και τις 25 / 06, είναι συμμαχικά προς εσάς, άρα να είστε σε μια ετοιμότητα, για εξελίξεις. Αυτό έχει να κάνει και με τα ζευγάρια που χώρισαν, αλλά ακόμη επιθυμούν να δώσουν ευκαιρίες αγάπης – ένωσης.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Λέων : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Προβάλετε έναν εαυτό … που δεν είστε εσείς. Αυτό το κάνετε ίσως για να φέρετε πιο κοντά σας, ένα συγκεκριμένο άτομο. Σίγουρα είναι μια λάθος τακτική. Από την ώρα που ο Ήλιος θα περάσει στον Καρκίνο, εσείς θα έχετε και κάποιες πρώτες ανταποκρίσεις. Πολλοί νέοι έρωτες, θα εμφανιστούν και θα σας αποδώσουν ευκαιρίες για να ξαναφτιάξουν την αισθηματική σας ζωή.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Παρθένος : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Το παρελθόν σας, σας απασχολεί. Είσαστε ανήσυχοι, και δεν ξέρετε πώς να προσεγγίσετε, ένα άτομο που ακόμη αγαπάτε. Οι μέρες θα σας δώσουν τις αφορμές και τις ευκαιρίες που ζητάτε. Είναι μια εποχή που μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, πολλές σχέσεις – γάμοι θα έχουν αποκατασταθεί, αλλά και νέοι έρωτες θα έχουν αναστατώσει του μόνους. Μέσα σε αυτά, θα υπάρξουν και θετικές αλλαγές στην οικονομική σας καθημερινότητα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ζυγός : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Εσείς και τα άγχη σας, γύρω από την αισθηματική σας ζωή, δεν σας αφήνουν να δείτε πιο καθαρά, αυτά που πρέπει να προσέξετε. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω, από την πίεση που ασκείτε στον άνθρωπο σας για υποσχέσεις και δράσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τωρινές προβληματικές επικοινωνίες, θα υποχωρήσουν. Η ανασφάλεια σας, θα πρέπει να περιοριστεί, καθώς και να περνάει για εσάς μηνύματα, που δεν σας αντικατοπτρίζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Σκορπιός : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Είσαστε ο ερωτικό στόχος κάποιου, που μέσα στις επόμενες 1 – 2 εβδομάδες, θα σας μιλήσει πολύ πιο ανοιχτά και ειλικρινά, για τα συναισθήματα του. Είναι μια περίοδος και μέχρι να φύγει ο Ήλιος από τους Διδύμους, που θα έρθουν στα μονοπάτια σας ευκαιρίες, για να φτιάξετε από την αρχή την ερωτική σας ζωή. Φυσικά είστε και το ζώδιο … που για αυτό το Καλοκαίρι, θα έχει και τις περισσότερες επανασυνδέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Τοξότης : Ο Ήλιος – Νο 19
Οι δεσμοί όλων των Τοξοτών, σταθεροποιούνται. Άσχημες καταστάσεις, χωρισμοί, επικοινωνιακά κενά, χιλιομετρικές αποστάσεις, τρίτα άτομα… όλα μηδενίζονται και αυτοί που πραγματικά αγαπιούνται… θα καταφέρουν να είναι μαζί μόνιμα, και ακόμη καλύτερα. Επίσης, νέοι έρωτες, θα εμφανιστούν σε αυτούς που έχουν πια αποκηρύξει από την ζωή τους, το άσχημο παρελθόν, και είναι έτοιμοι για έναν νέο δεσμό.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Αιγόκερως : Η Σελήνη – Νο 18
Μην έχετε ανησυχία, για αυτά που θα αποφασίσει ο άνθρωπος σας. Σας αγαπάει και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας κάνει τις προτάσεις του, όχι μόνο για το φετινό Καλοκαίρι … αλλά και για τα επόμενα. Ανήκετε στους τυχερούς που τα άστρα, θα σας αποδώσουν λόγους και ευκαιρίες για να συγκατοικήσετε, να παντρευτείτε ότι άλλο επιθυμείτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Υδροχόος : Το Αστέρι – Νο 17
Εσείς και ο θυμός σας ακόμη δεν έχετε πάρει διαζύγιο. Κρατάτε μέσα σας, όλες αυτές τις άσχημες καταστάσεις, που σας πλήγωσαν. Ο ζωδιακός μήνας των Διδύμων που τρέχει, θα σας βάλει μέσα σε καινούργιες γνωριμίες και επαφές που θα σας φτιάξουν την διάθεση, αλλά και ίσως και να σας χαρίσουν μια καινούργια αγάπη. Σημαντικό ρόλο, σε αυτό θα παίξουν και τα καλύτερα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Ιχθείς : Ο Γητευτής – Νο 01
Η διαίσθηση σας, σας λέει πολλά. Αυτό σας χτυπάει ένα κουδουνάκι, που αναφέρει ότι μια παλιά σας σχέση, ήδη έχει μπει σε μια κατάσταση, που σας ψάχνει. Μέσα στις επόμενες – λίγες ημέρες θα έχετε αφίξεις που θα σας σοκάρουν. Μέχρι και την λήξη του Καλοκαιριού, θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά ζητήματα και στον οικονομικό σας τομέα. Τα καλύτερα σας έρχονται!
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης