Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Εσείς και ο δύσκολος, αλλά αξιαγάπητος σας χαρακτήρας, δεν είστε ότι και πιο συμβατό με αυτά που επιθυμεί ο άνθρωπος σας. Δεν πειράζει. Ας προσπαθήσουν και οι άλλοι, να έρθουν με τον δικό τους τρόπο, πιο κοντά σας. Αυτό θα το δείτε να συμβαίνει στην πραγματικότητα, μέσα στις επόμενες ημέρες, που ένας πρώην εραστής σας, θα σας μιλήσει, για κάτι καινούργιο και με καλύτερες – διαφορετικές βάσεις και συνθήκες… αυτήν την φορά.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ταύρος : Οι Εραστές – Νο 06
Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο σας, και αυτό είναι κάτι που το δικαιούστε. Μέσα σε αυτούς που σας αγαπούν, υπάρχει και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που επιθυμεί να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Θα δείτε επικοινωνιακά πλησιάσματα και λόγια, που θα σας συνεπάρουν. Κάτι ανάλογο θα ξανανάψει την φλόγα, μέσα σε ζευγάρια που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Δίδυμοι : Η Αρχιέρεια – Νο 02
Ο άνθρωπος σας, μπορεί να τον βλέπετε στο τώρα, απόμακρο και χαμένο από την καθημερινότητα σας, αλλά αυτό είναι κάτι που άμεσα θα αλλάξει. Αυτά που έχετε προσφέρει, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Όλος ο μήνας, είναι γεμάτος από εκπλήξεις και δώρα, που θα σας ικανοποιήσουν πολύ. Αυτοί που είναι μόνοι, πιθανόν και να βρουν καινούργιο – μόνιμο έρωτα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Καρκίνος : Το Άρμα – Νο 07
Τα λόγια και οι πράξεις σας είναι και αυτά τα στοιχεία, που έχουν γοητεύσει αυτό το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε επόμενο στάδιο, και όχι πολύ μακριά από τώρα, θα έχετε και τις σχετικές θετικές ανταποκρίσεις. Ακόμη και αυτοί που πραγματικά αγαπιούνται, αλλά δεν είναι μαζί, μέσα στον Ιούνιο, θα έχουν τις ευκαιρίες, για να είναι μαζί και πια μόνιμα. Τα οικονομικά θα σας υποστηρίξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Λέων : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι ερωτικές σας προτιμήσεις, είναι μπερδεμένες αρκετά. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει εμφανιστεί ή πρόκειται να εμφανιστεί κάποιος, από το παρελθόν σας, και να σας ζητήσει να ξαναφτιάξετε την ζωή σας. Αν ήδη είσαστε μέσα σε καινούργια κατάσταση, καλό θα ήταν να μην κάνετε κάποιο πείραμα, που ίσως και εν τέλει να πληγώσει άθελα σας κάποιον.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Παρθένος : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Εσείς και κάποιος άλλος παίζετε στο μεταξύ σας, κρυφτούλι, και σας αρέσει, Τα άστρα σας δίνουν όλη την υποστήριξη τους, έτσι ώστε μέσα σε αυτό τον μήνα, να ξεφύγετε από αυτές τις καταστάσεις, που κιόλας δεν σας ταιριάζουν, και να μιλήσετε σαν ανήλικές άνθρωποι. Οι σχέσεις που έχουν μεταξύ τους, χιλιόμετρα, μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, θα βρουν τον τρόπο για να είναι μαζί και μόνιμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

 Ζυγός : Ο Κόσμος – Νο 21
Το τετράγωνο και κοφτερό σας μυαλό, θα πρέπει και αυτήν την φορά, να βρει τις λύσεις σε σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Οι δεσμοί, που έχουν δείξει την στιβαρότητα και την αξία τους, σίγουρα μέχρι το φύγει το Καλοκαίρι, θα έχουν περάσει σε πιο επίσημα και δεσμευτικά επίπεδα. Γάμοι και εγκυμοσύνες είναι στο μενού των επόμενων μηνών. Σε αυτό το καλό και υγιές κλίμα να περάσουν και οι τσακωμένοι σύντροφοι, που θα βάλουν νερό στο κρασί τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Σκορπιός : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Οι καταστάσεις τρέχουν και εσείς πρέπει σε όλα σας να είστε έτοιμοι. Παρελθόν και παρόν, θα σας κάνουν μέσα στον Ιούνιο, προτάσεις, που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Μια αγάπη από το παρελθόν, θα σας φέρει μπροστά σε όμορφες εικόνες του τότε… και μια νέα γνωριμία, θα σας υποσχεθεί ασφάλεια και μονιμότητα. Σκεφτείτε και στον δικό σας μόνο χρόνο, πάρετε τις αποφάσεις σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 Τοξότης : Ο Ήλιος – Νο 19
Είστε οι τυχεροί, του Καλοκαιριού. Πολλά τα ερωτικά ζητήματα που απασχολούν, το ζώδιο σας, και που σίγουρα δεν θα περάσετε τον υπόλοιπο καιρό, με το να ασχολείστε μόνο με αυτά. Πιο απλά, οι νέοι έρωτες θα μεταμορφωθούν σε δυνατές αγάπες, ίσως και δεσμεύσεις. Οι μεγάλες και σοβαρές σχέσεις, θα αλλάξουν επίπεδο, και με την πρακτική δράση που θα έρθει από την άλλη πλευρά της σχέσης. Το χρήμα και η οικονομική άνεση, θα σας βοηθήσουν σε όλα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Αιγόκερως : Η Σελήνη – Νο 18
Είναι μια εποχή που σας δίνει όχι μόνο καλή ψυχολογία, αλλά και ανέσεις σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι εραστές που περάσανε από διάφορα σκαμπανεβάσματα, θα είναι και πάλι μαζί, χωρίς τίποτα και κανέναν πια να μπαίνει ανάμεσα τους. Κυκλοθυμικές συμπεριφορές θα λήξουν. Αυτοί που έχουν πια βαρεθεί την μοναξιά τους, θα πουν ναι σε προτάσεις, που τους πολιορκούν εδώ και μήνες. Μια εποχή και για αρκετές εβδομάδες, ακόμη που το σύμπαν θα σας στρώσει κόκκινα χαλιά.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Υδροχόος : Το Αστέρι – Νο 17
Πολλές οι περιπλοκότητες, που έχουν πέσει στους δρόμους σας. Αυτό ξεκινάει από την προσωπική σας ζωή, που δεν έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Έχει έρθει η ώρα να ανοίξετε τα χαρτιά σας, και να πείτε τα παράπονα σας και να βρεθούν οι λύσεις. Το μόνο σίγουρο, επειδή ο άνθρωπος σας, σας αγαπά πολύ, θα συμφωνήσει μαζί σας. Τα οικονομικά σας, θα σταθεροποιηθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ιχθείς : Ο Γητευτής – Νο 01
Πολλά σενάρια, έχετε πλάσει μέσα στο μυαλό σας…! Τα πιο πολλά είναι αρνητικά. Αυτό είναι και κάτι πηγάζει από την προβληματική σας σχέση και τον άνθρωπο σας, που δεν είναι κοντά σας. Δεν θα μπορέσετε όμως να το συνεχίσετε και σαν κατάσταση μέσα στο Καλοκαίρι. Άμεσα θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Αυτοί που σας αγαπούν, θα βρουν τον τρόπο για να σας έχουν σε αισθηματική ασφάλεια. Λίγη υπομονή.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς