Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός: Ο Πύργος Αντεστραμμένος
Δεν πρέπει να στηρίζεστε πλέον στη διαφυγή και την άρνηση. Ίσως νιώθετε υποσυνείδητα να καραδοκεί κάποιος κίνδυνος στη σχέση σας, αλλά φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Όμως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να λιμνάσει άλλο. Ίσως επίσης να βιώνετε ακόμη τα αρνητικά ενός έντονου ταρακουνήματος.

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να θρηνήσει και να ιαθεί. Ωστόσο μελετήστε τα μαθήματα που δίνει μια τέτοια δόνηση, έχετε τώρα την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πιο στέρεο.

Ταύρος: Ο Αυτοκράτορας
Η ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.

Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

Δίδυμοι: Οι Εραστές
Η αγάπη σας είναι θέμα επιλογής, έχετε επιλέξει αυτό το ταίρι και θέλετε να ευχαριστείτε ο ένας τον άλλον. Λειτουργείτε σαν ομάδα για να ενδυναμώσετε τη σχέση. Σήμερα όμως ίσως να έχετε μια διαφωνία για τα σχέδια της ημέρας, είτε πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο ταίρι σας και μια άλλη υποχρέωση.

Η απόφασή σας θα είναι να στηρίξετε ή να εγκαταλείψετε το έτερο ήμισύ σας. Αν πάλι έχετε περισσότερα από ένα άτομα στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς.

Καρκίνος: Ο Ήλιος Αντεστραμμένος
Σήμερα ίσως να νιώθετε μόνοι και απελπισμένοι, είτε έχετε την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος περιστρέφετε γύρω από εσάς. Ό,τι κι αν ισχύει, μειώνει τις πιθανότητές σας για ένα νέο ρομάντζο. Οι προσπάθειες προσέγγισης ατόμων με χιούμορ, θα πέσουν στο κενό. Μην περιμένετε να ακούσετε το κάθετο «όχι», για να καταλάβετε ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται.

Αν υπάρχει σχέση, ενδέχεται το ένα μέλος να χαίρει εκτίμησης και φροντίδας και το άλλο να νιώθει ότι είναι στη σκιά. Η σεξουαλική έλξη έχει θαμπώσει. Στο χέρι σας είναι να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

Λέων: Η Αυτοκράτειρα
Σήμερα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις – ακόμη και τις φιλικές – θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας.

Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους, οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο. Δεν αποκλείεται να χαρείτε για μια εγκυμοσύνη.

Παρθένος: Η Αρχιέρεια Αντεστραμμένη
Σήμερα εμπιστευθείτε την κρίση σας και μόνο, και μην αποκαλύψετε προσωπικά σας μυστικά σε άλλους. Ίσως άτομα του περιβάλλοντός σας να έχουν απώτερους στόχους, να σας κουτσομπολεύουν ή να προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια στη σχέση σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να κατευνάσετε τις ανασφάλειές σας και μην κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο! Μιλήστε με το ταίρι σας με ευαισθησία και ειλικρίνεια και μην κάνετε υποθέσεις για τα αισθήματά του.

Οι αδέσμευτοι πρέπει να βγουν από την απομόνωσή τους και να φορτίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες. Κανένα ταίρι δεν θα σας βρει στο σπίτι. Μην έχετε βλέψεις για αδιάφορα ή μη διαθέσιμα άτομα, γιατί θα πληγωθείτε.

 

Ζυγός: Ο Αυτοκράτορας Αντεστραμμένος
Υπάρχει μια ανισορροπία όσο αφορά την εξουσία και το καθήκον. Νιώθετε ότι η σχέση σας έχει καταστεί χαοτική, γιατί κανείς από τους δύο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ίσως πάλι ο ένας από τους δύο να θέλει να κυριαρχεί. Οι κανόνες της σχέσης χρειάζονται αναθεώρηση και αναβάθμιση. Ίσως και η σεξουαλική σας ζωή να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Η έλλειψη ισορροπίας και ισότητας θα επιφέρει συγκρούσεις, ίσως και τον χωρισμό. Αναρωτηθείτε αν έχετε καταπιέσει τα συναισθήματα και τον σεξουαλισμό σας. Έχετε υψώσει ασυναίσθητα ένα τείχος άρνησης σε κάποιες πτυχές της ζωής σας.

Σκορπιός: Ο Τροχός της Τύχης
Προσεγγίζετε κάποιο μεταίχμιο στη ζωή σας, ίσως σας αποκαλυφθούν νέες πορείες στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Η τύχη θα σας συντροφεύει, και ίσως γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ραντεβού στα τυφλά.

Ο Τροχός της Τύχης φέρνει πάντα θετικές ειδήσεις, αλλά μόνο μετά από μεγάλη περίοδο δυσκολιών. Ίσως δεχθείτε πρόταση για νέα εργασία, ίσως βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ίσως νιώσετε έτοιμοι ξανά να αγαπήσετε μετά από ένα διαζύγιο ή έναν χωρισμό.

 

Τοξότης: Ο Διάβολος Αντεστραμμένος
Αυτή είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να δραπετεύσετε από μια φρικτή κατάσταση. Ίσως να αποφασίσετε να χωρίσετε για λίγο με το ταίρι σας για να λήξουν οι πολλές συγκρούσεις, είτε να δείτε ότι δεν αξίζει πλέον την αγάπη σας. Αναγνωρίζετε εθιστικές σας συνήθειες και αποφασίζετε να τις χειριστείτε.

Η εν λόγω κάρτα αποτελεί υπενθύμιση ότι η ταπεινότητα ή οι οδυνηρές αποφάσεις, σας απελευθερώνουν για να κάνετε μια νέα αρχή. Η απαλλαγή σας προικίζει με σοφία που κερδίσατε με κόπο. Δεν έχετε βγει ακόμη από το σκότος και δεν θα έρθει να σας διασώσει κανείς – μόνο οι δικές σας στιβαρές προσπάθειες θα σας δώσουν την ελευθερία.

Αιγόκερως: Η Εγκράτεια Αντεστραμμένη
Σπαταλάτε το χρόνο σας σε αλληλοκατηγορίες με το ταίρι σας, αντί να αναζητάτε λύση στις διαφωνίες σας. Ξεφύγετε από την προσκόλληση στα οικεία και ασφαλή. Υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος να επουλώσετε ή να σώσετε τη σχέση σας, με δεδομένο όμως ότι είτε θα ωριμάσει ή θα πεθάνει… Διευρύνετε τις οπτικές σας και δοκιμάστε καινούργιες επιλογές.

Οι αδέσμευτοι έχουν βαλτώσει στην προσωπική τους ζωή. Ίσως επαναλαμβάνετε ηττοπαθείς συμπεριφορές στην αναζήτηση της αγάπης. Τολμήστε να προσεγγίσετε άτομα που διαφέρουν από τα ως τώρα ζητούμενά σας.

Υδροχόος: Ο Κρεμασμένος Αντεστραμμένος
Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι έχουν στερέψει οι επιλογές και η ελπίδα σας. Μέσα στη σχέση σας ο ένας νιώθει ως μάρτυρας, που υπηρετεί τον άλλον ο οποίος δεν εκτιμά τις προσπάθειες. Έχετε βαλτώσει κι ίσως κάπου ελλοχεύουν εθισμοί και αυταπάτες… Επιλέγετε ωστόσο να μην βλέπετε τα σημάδια εξάρτησης από ουσίες ή τζόγο.

Φοράτε τα ροζ γυαλιά σας, για να μην βλέπετε τα ψέματα του άλλου. Είναι επιτακτική η ανάγκη να βγείτε από την παθητικότητα, ακόμη κι αν αυτή σημαίνει επίπονες ρήξεις και λήξεις.

Ιχθύες: Ο Κόσμος
Έρχονται επεκτάσεις στην ερωτική σας ζωή και θα προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Δεν αποκλείεται ένας αρραβώνας και ένα ταξίδι. Ίσως μετακομίσετε στο εξωτερικό με το ταίρι σας, ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους.

Οι αδέσμευτοι θα προχωρήσουν σε νέα ρομάντζα. Οι αλλαγές θα είναι συναρπαστικές, όχι όμως απαραίτητα και με ευτυχές τέλος. Η εποχή εστιάζει στη ρεαλιστική ευτυχία, όχι αυτή των παραμυθιών… Η τύχη θα σας φέρει προκλήσεις και καλείστε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, για να ανταποκριθείτε στους νέους ρόλους σας ως σύζυγοι, σύντροφοι ή γονείς.