Σύσκεψη Αναστασιάδη για την οικονομία

Η οικονομία θα απασχολήσει το τραπέζι της σύσκεψης την οποία συγκάλεσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκάλεσε σύσκεψη στις 24 Ιουνίου για να ενημερωθεί για την πορεία των ανακρίσεων και ερευνών για την κατάσταση της οικονομίας.

«Αποτελεί αίτημα της κυπριακής κοινωνίας και δεδηλωμένη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας για μηδενική ανοχή προς όλους εκείνους που ευθύνονται για την κατάσταση της κυπριακής οικονομίας. Επειδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμερίζεται ότι πρόκειται για καθολικό αίτημα, πέραν από τους αρμοδίους, στη σύσκεψη προσκλήθηκε ο Πρόεδρος και μέλη της Επιτροπής Θεσμών η οποία εξέδωσε πρόσφατα ένα εκτενές πόρισμα για το θέμα της οικονομίας», είπε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι «η σύσκεψη ουδόλως αποσκοπεί σε παρέμβαση στο έργο που διεξάγεται και για το οποίο καθόλα αρμόδιος είναι ο Γενικός Εισαγγελέας».