Συλλούρης: Δεν χωρούν φθηνοί λαϊκισμοί αυτή την περίοδο

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργου Λιλλήκα ο κ. Συλλούρης είπε πως «άκουσα την δήλωση του κ. Λιλλήκα, θεωρώ ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του, αλλά δεν χωρούν φθηνοί λαϊκισμοί αυτή την περίοδο απλώς για εκμετάλλευση του λαϊκού αισθήματος».

Αν πρέπει να κάνουμε δουλειά προς την κατεύθυνση του ελέγχου πολιτικού χρήματος, είπε υπό την ιδιότητα του Προέδρου του ΕΥΡΩΚΟ, θα ανέμενα ότι, όπως το ΕΥΡΩΚΟ αυτοβούλως κατέθεσε τους λογαριασμούς του στην δημοσιότητα, να ακούσουμε και τους λογαριασμούς των υποψηφίων Προέδρων και πού βρήκαν τα λεφτά γι αυτές τις πολλές χιλιάδες έξοδα στον προεκλογικό για να μας δώσουν μια ανάλυση – θα ήταν χρήσιμο και για την Επιτροπή Θεσμών.

Ερωτηθείς αν θα εγγράψει θέμα στην Επιτροπή Θεσμών, είπε πως υπάρχει θέμα που αφορά τη χρηματοδότηση των κομμάτων.
«Με την επιστολή Greco κι εμείς έχουμε καλέσει την Κυβέρνηση να διαμορφώσει τις νέες νομοθεσίες, να είναι ολικές που να καλύπτουν και προεκλογικά έξοδα και βουλευτών και δημάρχων και υποψηφίων Προέδρων και κομμάτων καθώς επίσης και τον καθορισμό των πόρων από πού τα βρήκαν», συμπλήρωσε.