Στο φουλ οι μηχανές ΔΗΚΟ – ΔΗΣΥ για εκλογές ενός γύρου

Ασταμάτητα δουλεύουν πλέον, δυο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, τα επιτελεία ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ για να πετύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση που θα φέρει εκλογή του Νίκου Αναστασιαδη από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, ζητεί από το κόμμα την απόλυτη συσπείρωση. Ο στόχος του φαίνεται να είναι εφικτός καθώς, όπως όλα δείχνουν, η συσπείρωση στο ΔΗΣΥ είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Στην ίδια κατεύθυνση δουλεύει και ο πρόεδρος του συνεργαζόμενου κόμματος ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν που έχει στοιχηματίσει ότι θα έχουμε εκλογές ενός γύρου. Ζήτησε λοιπόν, από τα στελέχη του κόμματός του να ….φουλάρουν τις μηχανές για τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση του ΔΗΚΟ. Έτσι, θα εκλεγεί από τον πρώτο γύρο πρόεδρος Νίκος Αναστασιαδης και το ΔΗΚΟ θα δώσει την δική του απάντηση σε εκείνους που το θέλουν διχασμένο.

Τα επιτελεία των κομμάτων καλούν σε γενική συστράτευση ώστε να έχουμε εκλογή του Ν. Αναστασιαδη από τη πρώτη Κυριακή και για να πετύχουν το στόχο τους επισκέπτονται πόρτα – πόρτα ψηφοφόρους!