Στις 13 Ιουλίου θα γεννηθεί το παιδί του Ουίλιαμ και της Κέητ

Η βασιλική οικογένεια  κρατάει καλά φυλαγμένο τόσο το φύλο του μωρού όσο και την ημερομηνία γέννησής του.

Η εφημερίδα όμως Daily Mail,  σε αποκλειστικό δημοσίευμα της ανέφερε ότι η Δούκισσα του Kέιμπριτζ αναμένεται να γεννήσει στις 13 Ιουλίου.

Μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, η Κειτ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα εξάντλησης, ενώ τότε εικάζεται πως δεν ήταν ακόμη έγκυος. Κανένας εκτός του στενού κύκλου του ζευγαριού δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της Kεϊτ αλλά και για το φύλο του παιδιού.

Ένας φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε: «Κάποιοι στενοί φίλοι της Κέιτ και του Γουίλιαμ, ενώ έκαναν μπάρμπεκιου καλεσμένοι ενός φίλου του παλατιού, συζητούσαν για το γεγονός ότι καταληκτική ημερομηνία για την γέννηση του μωρού είναι η 13η Ιουλίου».

Δυστυχώς η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με την γιορτή του Φεστιβάλ ενθρόνισης της βασίλισσας, το οποίο διαρκεί τέσσερις ημέρες και σηματοδοτεί τα 60 χρόνια από τότε που η Ελισάβετ έγινε βασίλισσα της Αγγλίας, καθώς διαδέχθηκε στον θρόνο τον πατέρα της, μετά το θάνατό του.

Το φεστιβάλ το οποίο αναμένεται να ανταγωνιστεί το ιωβηλαίο που είχε πραγματοποιηθεί το περασμένο έτος, ξεκινάει από τις 11 Ιουλίου και τελειώνει στις 14 Ιουλίου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τόσο η Κέητ όσο και ο Ουίλιαμ μάλλον θα το χάσουν!

Το μωρό αναμένεται να γεννηθεί σε ιδιωτική πτέρυγα νοσοκομείου στο Paddington, στο ίδιο μέρος στο οποίο γεννήθηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, υπό την επίβλεψη γυναικολόγου της βασιλικής οικογένειας.

Μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τον Δεκέμβριο, τα στοιχήματα έκαναν λόγο ότι το μωρό μπορεί να γεννηθεί την 1η Ιουλίου, ημέρα γέννησης της Νταϊάνας.

Τώρα φαίνεται ότι το παιδί θα έχει γενέθλια πιο κοντά στην Δούκισσα της Κορνουάλης- Cammila- , στις 17 Ιουλίου. Εκτός αν ο πελαργός καταφθάσει με καθυστέρηση τέσσερις ημέρες αργότερα, πράγμα που δείχνει πως έτσι και αλλιώς θα ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, όπως και η Νταϊάνα αλλά και ο Ουίλιαμ.

Οι προτεινόμενες αλλαγές στους κανόνες της διαδοχής αναφέρουν πως εάν το μωρό είναι πριγκίπισσα –δηλαδή κορίτσι-, θα είναι η τρίτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, ανεξάρτητα από το αν έχει έναν μικρότερο αδερφό.

Η Daily Mail πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως η Kate είχε αγοράσει ένα μπλε καροτσάκι για το μωρό, επιτείνοντας τις φήμες ότι περιμένει αγόρι.

Από το παλάτι πάντως αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωση πως η Δούκισσα αναμένεται να γεννήσει τον Ιούλιο.