«Απλησίαστες» οι διακοπές εντός για τους Κύπριους

Μας συστήνουν φέτος λόγω της οικονομικής κρίσης να προτιμήσουμε την Κύπρο για τις διακοπές του καλοκαιριού, ούτως ώστε να στηρίξουμε το προϊόν μας αλλά και να εξοικονομήσουμε πόρους από τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό καθώς θα μείνουμε εντός.

Πώς όμως να συμβεί αυτό όταν πιο οικονομικά θα μας κοστίσει να πάμε στην Αμερική για διακοπές από ότι να μείνουμε Κύπρο;

Φίλοι της Λαιμητόμος.com οι οποίοι είπαν φέτος να το σκεφτούν για να μείνουν εντός και άρχισαν να μελετούν το θέμα διαπίστωσαν ότι το τουριστικό προϊόν μας για τους Κύπριους είναι απλησίαστο!!!

Συγκεκριμένα όπως μας ανέφεραν είναι οικογένεια με δύο μικρά παιδιά. Στην αναζήτηση τους για ξενοδοχείο στην Πάφο ή στον Πρωταρά διαπίστωσαν ότι θα τους κοστίσει μια εβδομάδα κατά μέσω όρο 1200- 1700 ευρώ.

Με τα ίδια λεφτά όμως οι οικογένεια μπορεί να ταξιδέψει για μια εβδομάδα στην Νέα Υόρκη καθώς θα τους κοστίσει μόλις 700 ευρώ το ξενοδοχείο και 1100 τα εισιτήρια.

Πολλές είναι οι προσφορές όπως μας ανέφεραν για διάφορα μέρη του πλανήτη. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι για Road trip Λάρνακα – Παρίσι υπάρχει προσφορά 380 ευρώ, δυο βράδια σε τετράστερο ξενοδοχείο. Με 380 ευρώ, Παρίσι – Λονδίνο με τρένο 128 λίρες, Λονδίνο – Σκωτία ενοικίαση αυτοκινήτου 10 ευρώ την ημέρα και 4 μέρες στο Εδιμβούργο 500 ευρώ.

Και όπως είναι φυσικό οι φίλοι θα ταξιδέψουν και φέτος στο εξωτερικό για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, καθώς τα δεδομένα στην χώρα μας είναι απαγορευτικά για εγχώριο τουρισμό.

Μήπως θα έπρεπε επιτέλους οι ξενοδόχοι της χώρας μας να αναθεωρήσουν τις τιμές τους για τους ντόπιους καθώς και οι τιμές που προσφέρουν στους ξένους είναι κατά πολύ χαμηλότερες από αυτές που δίνουν στους Κύπριους , ώστε και αυτοί να μπορέσουν να τους στηρίξουν;
Πωπ