Στη φυλακή οδηγείται ο Αρτέμης Σώρρας -Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια

Καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του σε 8 χρόνια φυλάκισης, 5 χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων και πλέον οδηγείται στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, ο Αρτέμης Σώρρας δικαζόταν σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Μηνυτές του Πατρινού «σωτήρα της Ελλάδας» είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Πριν λίγο καιρό όταν ο κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα και δικηγόρος του, Φώτης Λεπίδας, μιλώντας στο «Ε» είχε πει για την υπόθεση: «Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Με τα μάτια μου είδα βαλίτσες γεμάτες με δηνάρια του Κουβέιτ. Και μάλιστα τρομοκρατημένος» ανέφερε ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας.

Και συνέχισε: «Γιατί τις είδα με τα μάτια μου όταν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν μου έδινε τα λεφτά από ένα αυτοκίνητο μου που πήρε να πουλήσει. Φανταστείτε ότι μου προσέφερε – ήταν γαλαντόμος – δηνάρια τα οποία “κόστιζαν” δισεκατομμύρια ευρώ για 40 με 50 χιλιάδες ευρώ.Δηλαδή πόσο ένας άνθρωπος πρέπει να ψάξει κάτι άλλο για να καταλάβει τι κάνει; Κατά την εισβολή των Αμερικανών στο Κουβέιτ μετά τον Σαντάμ “ακυρώθηκαν” τα δηνάρια”.Οχι 600 δισ. ευρώ, ούτε ένα ευρώ δεν έχει. Τον γνώρισα όταν έβαζε μάρμαρα και πλακάκια και μου ζήτησε με την γυναίκα του να τους παντρέψω».