«Ναι» στην Εξεταστική για την υγεία από ΝΔ, ΔΗΣΥ και Ποτάμι

Ευπρόσδεκτη, χαρακτήρισε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, την πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υγεία.
«Η κυβέρνηση -που πεισματικά αρνείται να κάνουμε εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τα capital controls- προανήγγειλε σήμερα εξεταστική για την Υγεία. Εξαιρετικά ευπρόσδεκτη. Να διερευνηθούν όλα – φυσικά μέχρι σήμερα. Για να ξέρει ο ελληνικός λαός με απόλυτη διαφάνεια πώς διαχειριζόμαστε τα χρήματά του. Εκεί θα δούμε πολλά για την «”πρώτη φορά Αριστερά”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΗΣΥ:Να εξεταστούν και τα πεπραγμένα του κ. Πολάκη
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συμφωνεί με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υγεία, μετά τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στη Βουλή.
Η αρμόδια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου με δήλωσή της ανέφερε ότι η κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι θα εξεταστούν και τα πεπραγμένα του κ. Πολάκη ιδίως για τον ΚΕΕΛΠΝΟ και τη μη τιμολόγηση των φαρμάκων το 2015 όπως αναφέρει η σχετική αναφορά που έχει κατατεθεί στη δικαιοσύνη.

Ποτάμι: Συμφωνούμε και έχουμε πολλά να πούμε
Αποδέχεται ο Σταύρος Θεοδωράκης την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει: «Εξεταστική και για την υγεία. Συμφωνούμε και έχουμε πολλά να πούμε. Αν και για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα αυτά είναι αντίμετρα για να περάσουν τα μέτρα».