Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα ΑΠΟΕΛ- ΑΕΚ

Σοβαρές ζημιές, συγκρούσεις με την αστυνομία και τραυματισμοί σημειώθηκαν στο αγώνα ΑΠΟΕΛ- ΑΕΚ.

Οι προθέσεις ανεγκέφαλων οπαδών, διαφάνηκαν πολύ πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν άναψαν φωτιά στον κυκλικό κόμβο που οδηγεί στο ΓΣΠ, κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις τόσο της πυροσβεστικής υπηρεσίας όσο και της αστυνομίας.

Στην συνέχεια όταν μέλη της ΜΜΑΔ επιχείρησαν να συλλάβουν οπαδό στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε φωτοβολίδα, η περιοχή γύρω από την νότια κερκίδα του ΓΣΠ, μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Όταν οι οπαδοί που βρίσκονταν στη νότια κερκίδα, αντιλήφθηκαν το επεισόδιο της σύλληψης, άρχισαν να ρίχνουν διάφορα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών. Από καρέκλες τις οποίες έσπασαν στις κερκίδες, μέχρι και αντικείμενα από τις τουαλέτες στις οποίες επίσης προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

Όταν κινήθηκε ομάδα της ΜΜΑΔ προς την κερκίδα, έγινε και πάλι στόχος διάφορων αντικειμένων, ακόμη και από την καντίνα, την οποία λεηλάτησαν. Και δεν περιορίστηκαν μόνο σ’ αυτά.

Έθεσαν στη δίνη της φωτιάς ότι προηγουμένως είχαν σπάσει. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, κάτι που ανάγκασε πολλούς οπαδούς που βρίσκονταν στο γήπεδο με να παιδιά τους να αποχωρήσουν αφού η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική. Πάντως απ’ ότι

Μικρής έκτασης επεισόδια, διαδραματίστηκαν και μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.