Ρουμανία: Αργός και βασανιστικός θάνατος για 24χρονη που γλίστρησε στην μπανιέρα..!

Ένας αργός, βασανιστικός και γεμάτος αγωνία θάνατος περίμενε μια 24χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία καθώς έκανε μπάνιο, γλίστρησε έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε τον αυχένα της στα πλακάκια, παρέλυσε και δεν μπορούσε να σηκωθεί καθώς το νερό που έτρεχε γέμιζε αργά την μπανιέρα.

Η Φλάβια Ιωάννα είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι του φίλο της. Το πρωί εκείνος έφυγε νωρίτερα και η Φλαβία άρχισε να ετοιμάζεται με την ησυχία της για να πάει και κείνη στη δουλειά της.

Το πτώμα της το βρήκε να επιπλέει μέσα στα νερά αργά το απόγευμα που επέστρεψε ο φίλος της. Ο αδερφός της με ανάρτησή του στα social media επιβεβαιώσε το βασικό σενάριο γράφοντας ότι «η αδερφή μου χτύπησε το λαιμό της στην άκρη της μπανιέρας με αποτέλεσμα να παραλύσει από τη ζημιά που έγινε στα νεύρα της και να πνιγεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και χωρίς να νιώσει κάποιο πόνο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της».

Πάντως οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας προκειμένου να σιγουρευτούν ότι ο θάνατος οφείλεται σε ατύχημα.