ΗΠΑ: Μεθυσμένος ούρησε στον τάφο 9χρονου παιδιού που πέθανε από καρκίνο! – Απελύθει… (Video)

Το αφεντικό του 23χρονου Μπράιαν Μπελάς, ήταν έξαλλο. Μόλις είχε δει ένα βίντεο που είχε ανέβει στο διαδίκτυο και στο οποίο φαινόταν ο Μπελάς να ουρεί στον τάφο ενός παιδιού 9 ετών το οποίο είχε πεθάνει από καρκίνο στον εγκέφαλο. Το αφεντικό του Μπράιαν δεν ήταν απλά και μόνο το αφεντικό του. Ήταν και ο πατέρας του και ο Μπράιαν εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση και κάποια στιγμή προοριζόταν να την αναλάβει κιόλας. Όμως η πράξη του αυτή άλλαξε τα πάντα.

Το περιστατικό συνέβη στο Νιου Τζέρσι. Ο Μπράιαν μεθυσμένος μαζί με έναν φίλο του που τραβούσε με το κινητό του, πήγε σε ένα νεκροταφείο και πάνω από τον τάφο του 9χρονου Κρίστιαν Κλοπ, κατέβασε το παντελόνι του και ούρησε.

Όλα αυτά που καταγράφηκαν στην κάμερα τα ανέβασε ο φίλος του στο facebook. Από εκεί το είδε ο πατέρας του Μπράιαν και ξέσπασε η οργή του. Με συνοπτικές διαδικασίες απέλυσε τον γιο του από την οικογενειακή επιχείρηση ενώ έψαξε και βρήκε την οικογένεια του νεκρού αγοριού για να ζητήσει ταπεινά συγνώμη.

Ο Μπράιαν όμως καθώς και ο φίλος του είχαν και άλλα προβλήματα. Αστυνομικοί είδαν το βίντεο στο facebook τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν για προσβολή νεκρού.

Ο Μπράιαν είπε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν θυμάται τίποτε και πως εάν το έχει κάνει θα πάει και ο ίδιος να ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του νεκρού παιδιού. Σαν ένα πρώτο βήμα μεταμέλειας πήγε μαζί με τον φίλο του και έπλυναν και καθάρισαν τον τάφο που βεβήλωσαν.

Ο 9χρονος Κλοπ που πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο, όπως λένε οι γονείς του ονειρευόταν να γίνει κτηνίατρος. Λάτρευε τα ζώα και όποτε έβρισκε αδέσποτο το έπαιρνε στο σπίτι.