Ράλλυ Κύπρου:Μίκελσεν και Αλ Ατίγια σκληροί αντίπαλοι

Αντρέας Μίκελσεν και  Νάσερ Αλ Ατίγια . Συστάσεις δεν χρειάζονται… Ο Νορβηγός, πρωταθλητής για δεύτερη συνεχή χρονιά και ο Άραβας αντίπαλός του ετοιμάζονται για σκληρή αναμέτρηση. Δύο κορυφαίοι αθλητές, δύο διαφορετικών ηπείρων, διαφορετικών κατασκευαστών και αυτοκινήτων διαφορετικών προδιαγραφών, που όμως στοχεύουν και οι δύο την πρώτη θέση.

Ο Μίκελσεν δηλώνει «μου αρέσει το Ράλλυ Κύπρος και η Πάφος»… ο Αλ Ατίγια δηλώνει «θα είναι μία καλή μάχη».  Και οι δύο την περιμένουν με ανυπομονησία, αναγνωρίζοντας ο ένας την αξία του άλλου.

Σε  συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στην Κάτω Πάφο, συμφώνησαν  όλοι πως για να κερδίσεις στην Κύπρο δεν απαιτείται μόνο ταχύτητα αλλά και σταθερότητα και εξυπνάδα.

Στην εκκίνηση στο Ράλλυ Κύπρου συμμετέχουν 19 ξένα πληρώματα από 20 διαφορετικές χώρες και τρεις ηπείρους, που υποσχέθηκαν σκληρό και θεαματικό αγώνα στις δύσκολες ειδικές διαδρομές, κάποιες  από αυτές από τις πιο απαιτητικές στον κόσμο.

Το Ράλι ς άρχισε με την υπερειδική διαδρομή μήκους 3,2 χλμ στο κέντρο της Πάφου. Το Σαββάτο τους πιλότους περιμένουν έξι ειδικές διαδρομές με συνολική απόσταση 343,9 χλμ.