Ο Μάριο Μπαλοτέλι στο περιοδικό “ΤΙΜΕ”

Τώρα και εξώφυλλο στη διεθνή έκδοση του Αμερικανικού περιοδικού “ΤΙΜΕ” ο Μάριο Μπαλοτέλι !! Αν και λόγω των επικείμενων Αμερικανικών εκλογών θα περίμενε κανείς διαφορετικό εξώφυλλο, πολιτικού περιεχομένου, όμως ο “σούπερ Μάριο¨ βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο, έτσι δεν θα μπορούσε να είναι απών από τέτοιο πρωτοσέλιδο.

Σε συνέντευξη του στο διεθνούς φήμης περιοδικό η οποία έχει τίτλο “why always Mario” ο Μπαλοτέλι μιλάει για όλους και για όλα… Για το φιλί και την αγκαλιά στη θετή του μητέρα στον ημιτελικό με τη Γερμανία, για το μέλλον του, για τον ρατσισμό, για τα πέναλτι, για τη κόντρα του με τη Ρουμπίν Καζάν . . . Ακόμα και για τον Ομπάμα !!

“Όταν ο Ομπάμα εξελέγη, για πρώτη φορά ήμουν ευτυχισμένος επειδή ήταν η  πρώτη φορά που ένας άνθρωπος μαύρου χρώματος πήγαινε στον Λευκό οίκο. Θα ήθελα να τον γνωρίσω προσωπικά κάποια μέρα”, ανέφερε ο “Σούπερ Μάριο”. Μίλησε επίσης για την περιβόητη φανέλα που έδειξε και έγραφε “why always me”. Είναι πολύ απλό λέει: “Ήθελα απλά να πω αφήστε με ήσυχο γιατί εκείνη τη περίοδο όλοι μιλούσαν για μένα”.

Για το παιδί που περιμένει να φέρει στο κόσμο η Ραφαέλα Φίκο, είπε “πιστέυω ότι ο γιος μου θα έχει ανάγκη από μια μητέρα που να ξέρει να λέει όχι. Ίσως επειδή εγώ μικρός υπέφερα στη ζωή πολύ, θα τον αγαπώ τόσο πολύ που δεν θα μπορώ να του λεώ όχι”…