Πρωτομαγιάτικη περιοδεία Τέρενς Κουίκ στη Ξάνθη

«Παρακαλώ να πείτε στην Βουλή, στην κυβέρνηση, σε κάθε κόμμα, σε κάθε πολιτικό που βρίσκεται μπροστά σας, ότι η αδιαφορία τους για την Θράκη, που έχει ισχυρό εθνικό πρόβλημα, δεν μας στενοχωρεί απλά, αλλά μας εξοργίζει!

Έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει άμεσα να πάρουν στα σοβαρά την κατάσταση που επικρατεί εδώ; Έχουν αντιληφθεί ακόμα και τις εφιαλτικές οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή μας, απαξιώνοντας ακόμη περισσότερο την Θράκη;

Είναι ντροπή τους! Να τους το πείτε. Σας άκουσα που τα λέγατε προχτές στην Βουλή. Είστε ο μόνος που υψώνει την φωνή του για εμάς εδώ και που μάχεται τις μεθοδεύσεις του Προξενείου. Να ξυπνήσουν και οι άλλοι».

Αυτό είπε μια Θρακιώτισσα, μια γυναίκα κοντά στα εξήντα, όταν συνάντησε στη περιοδεία που έκανε σήμερα στην περιοχή, από την Σταυρούπολη μέχρι το Καρυόφυτο, στον δυτικό ορεινό της Ξάνθης, τον Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Πρωτομηνιά αλλά και Πρωτομαγιά, αρχή της Άνοιξης, ο Τέρενς Κουίκ βγήκε από το πρωί στον δυτικό ορεινό όγκο της Ξάνθης για να συναντήσει εκδρομείς και να γιορτάσει μαζί τους.

«Οι περισσότεροι από τους μισούς, μέρα γιορτής σήμερα, αντί να μου μιλάνε για την χαρά της ημέρας, μου έλεγαν λίγο πολύ τα ίδια πράγματα, με κεντρικό άξονα την ανησυχία για τις αντεθνικές δράσεις του Προξενείου κα την εξίσου αντεθνική αδράνεια, η οποία είναι ένα διαχρονικό και διακομματικό αμάρτημα, όλων των κυβερνήσεων, αδράνεια που τον τελευταίο καιρό αρχίζει να χτυπάει οροφή» δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ συνομιλώντας με τοπικό δημοσιογράφο που τον συνάντησε στη Σταυρούπολη.

Τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνόδεψαν στην ημερήσια περιοδεία του η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ούτση, όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα για τον νομό Ξάνθης Δημοσθένης Σταματιάδης και η εκπρόσωπος Τύπου του Συνδυασμού Βίκυ Μουντζούρη.

Χθές το βράδυ έγινε περιοδεία στα νότια του νομού, ξεκινώντας από Πετεινό και Διομήδια και καταλήγοντας Γενισέα και στα Άβδηρα, την πατρίδα του Δημόκριτου.

Αύριο Παρασκευή (02.05.14) ο Τέρενς Κουίκ αρχίζει τριήμερη περιοδεία στην Καβάλα και διήμερη περιοδεία στην Δράμα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.00 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΥΛΗ
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΜΟΥΣΘΕΝΗ
ΜΕΣΣΟΡΟΠΗ
ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ

17.30 ΚΑΡΒΑΛΗ
ΓΡΑΒΟΥΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ
08.30 ΚΑΒΑΛΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ
ΠΕΡΑΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ
ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ

17.45 ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ
ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ
ΑΜΙΣΙΑΝΑ