Οικολόγοι: Γιατί ΑΚΕΛ- ΔΗΣΥ τα έβαλαν με τα ΜΜΕ ;

Κάποια πράγματα κινούν βάσιμα τις υποψίες και τον προβληματισμό για τις μυστικές σχέσεις ανάμεσα στα κόμματα της εξουσίας.

Μετά τη χθεσινή επίσημη επίθεση του γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού κατά του ΡΙΚ και όσων παρουσιάζουν το σκάνδαλο της Focus προέκυψαν σήμερα οι δηλώσεις του Πρόεδρου Αναστασιάδη ο οποίος δυστυχώς ενεργώντας μάλλον ως αρχηγός κόμματος παρά ως πρόεδρος της Δημοκρατίας και σίγουρα ως συνήγορος του κ. Κυπριανού, επιτέθηκε στα ΜΜΕ, όχι για οτιδήποτε άλλο αλλά γιατί αυτά επιδίδονται στο επικίνδυνο για τους πολιτικούς κυνήγι της πληροφορίας για τα σκάνδαλα και τις διαπλοκές.

Αυτοί που ήταν και είναι καθημερινά διαπλεκόμενοι με την οικονομική ολιγαρχία θυμήθηκαν ότι τα ΜΜΕ ελέγχονται οικονομικά από τις τράπεζες γιατί εισπράττουν μεγάλα ποσά από διαφημίσεις.

Αυτό το ξέρουμε γιατί είναι φανερό. Τα ποσά που εισπράττουν τα κόμματα και οι πολιτικοί από τις τράπεζες δεν τα ξέρουμε γιατί τα κρύβουν επιμελώς σε επτασφράγιστα μυστικά συρτάρια πχ θησαυροφυλάκιο της Βουλής.

Εμείς επιμένουμε: Να δώσουν επισήμως όλες τις πληροφορίες στους πολίτες. Να φανεί ποιοι τα πήραν και ποιοι τα παίρνουν. Πολιτικοί και ΜΜΕ, κυβερνητικοί παράγοντες και παράγοντες της οικονομίας. Όλοι οι κατεργαραίοι στον πάγκο τους