Ποιος φέρει ευθύνη κ. Δαμιανού;

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, τη Τρίτη, στις 22 Οκτωβρίου 2013, ανέβασε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  (facebook) ανάρτηση όπου αναφερόταν στη μεγάλη πληγή της ανεργίας στη Κύπρο με δριμύ κατηγορώ ενάντια στη κυβέρνηση Αναστασιάδη:

“Ας μείνουν λοιπόν κατά μέρος τα μεγάλα λόγια περί επανεκκίνησης και άλλα ¨προπαγανδιστικά¨ στα οποία αρέσκονται οι κυβερνώντες”…

Κύριε Δαμιανού, δεν έχετε καταλάβει η προσπαθείτε να μην κατανοήσετε ότι ο “λαοφιλής ηγέτης σας”, τέως πρόεδρος της δημοκρατίας, στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του έχει διαλύσει τα πάντα ; ; Παρέδωσε στο σημερινό πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, μία Κύπρο φαλιρισμένη….

Ο Χριστόφιας φεύγοντας, άφησε 70,000 ανέργους και ο σημερινός πρόεδρος προσπαθεί μέρα με τη μέρα να καταφέρει να λύσει το πρόβλημα της ανεργίας.

Ποιος διέλυσε το τραπεζικό σύστημα κ. Δαμιανού; Δεν είναι ο Χριστόφιας που έλεγε στον διοικητή της κεντρικής τράπεζας να ξεφορτώνει από το ELA δισεκατομμύρια ευρώ στη Λαική μέχρι να τελειώσουν οι προεδρικές εκλογές; 

Επιτέλους όμως, ο κυπριακός λαός έπαψε να είναι “αρνί” όπως εσείς νομίζετε και απαιτεί διαφάνεια… Απαιτέι να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ οι ένοχοι της οικονομικής καταστροφής ανεξάρτητα από ποιο κόμμα προέρχονται και σε τι αξίωμα βρίσκονται κ. Δαμιανού.

Και να θυμόμαστε ότι “οι ηγέτες γεννιούνται”….. Δεν δημιουργούνται απο κουμουνιστικά και σταλινικά ΜΜΕ….