Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τι να επιλέξω;

Πολλές φορές κάνουμε χρήση της πιστωτικής μας κάρτας για να κάνουμε αγορές, εντός και εκτός διαδικτύου, και η χαρά της αγοράς διαρκεί ώσπου να πάρουμε τον λογαριασμό στα χέρια μας. Θα λέγαμε πώς αποκτήσαμε κακές συνήθειες τα προηγούμενα χρόνια, με την πιστωτική στο πορτοφόλι μας η χρήση της ήταν απλή η συνέχεια όμως δεν ήταν δυστυχώς αντίστοιχη . Στις μέρες όμως φαίνεται απαραίτητο να έχουμε πιστωτική αφού όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που σέβεται τον εαυτό τους έχουν online παρουσία με άμεσα καταστήματα προσαρμοσμένα στις διαφορετικές χώρες και κουλτούρες κάθε φορά. Πώς μπορεί όμως να γίνει συνδυασμός υπεύθυνης χρήσης της κάρτας μας και τις νέες ανάγκες μέσω νέων τρόπων συναλλαγών. Θα παραμείνουμε μονίμως εξαρτημένοι από τα επιτόκια της πιστωτικής ακόμη και για μικρο-αγορές, ή θα ζητούμε συνέχεια την πιστωτική από φίλους και συγγενείς.

Οι προπληρωμένες κάρτες είναι εδώ!

Δεν χρειάζεται να συνδέεσαι με καμία τράπεζα ούτε να περιμένεις την έγκριση και να φοβάσαι το πιστωτικό όριο. Μπορείς να επιλέξεις να έχεις μια κάρτα που να την ‘φορτώνεις’ στο περίπτερο με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις και για το καρτοκινητό σου. Ναι, συμβαίνει στην Ευρώπη με μεγάλη επιτυχία. Δεν χρειάζεται κάποιος να περιμένει για να εγκριθεί η αίτηση του για πιστωτική κάρτα είτε να έχει τραπεζικό λογαριασμό για να γίνει κάτοχος μιας προπληρωμένης κάρτας. Αρκεί να βρει και να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Είναι ιδανική για χρήση ως πρώτη κάρτα π.χ. για εφήβους καθώς και για κάρτα που θα πάρετε μαζί σας στις διακοπές καθώς είναι πολύ χαμηλότερο το ρίσκο οικονομικής εκμετάλλευσης από κλοπή ή κακόβουλη χρήση.

card on line 1

Η ανανέωση του υπολοίπου είναι πολύ απλή συνήθως. Από μεταφορά μέσω τραπεζικού λογαριασμού, μεταφορά από διαδικτυακές τράπεζες αλλά ακόμη κι από καταστήματα λιανικής απευθείας. Με τις υπηρεσίες προπληρωμένες κάρτας , η διαδικασία ανανέωσης είναι οικεία καθώς μοιάζει με αυτήν της ανανέωσης χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά, με απλή αγορά δελτίου με αριθμό PIN από καταστήματα σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης είτε ακόμη και τα περίπτερα σε όλη την χώρα.

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ποσού μεταξύ 25€, 50€, 75€, ή 100€ και επιλέγει ο καθένας το αντίστοιχο πόσο που θέλει να ‘’φορτώσει’’ στην κάρτα του.

Γιατί να μην το δοκιμάσεις, λειτουργεί χωρίς ρίσκο.