Περίεργος ο χρόνος ανακοίνωσης υποψηφιότητας Παπαδόπουλου, λέει ο Βότσης

Η χρονική συγκυρία την οποία επέλεξε ο Νικόλας Παπαδόπουλος να αμφισβητήσει τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν και να ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, προκαλεί ερωτήματα, δηλώνει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Άγγελος Βότσης.

Τα θέματα που εγείρονται , είπε, θα συζητηθούν στην Κεντρική Επιτροπή, η οποία «θα συνέλθει για να συζητήσει όλα όσα προκύπτουν από την όλη διεργασία των προεδρικών εκλογών και τις πολιτικές συμπεριφορές όλων μας ώστε να μπορεί να έχει μία εκτίμηση επί της όλης πορείας των προεδρικών εκλογών και να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις».

Ως “περήφανος Δηκοϊκός” όπως αποκαλούμαι κι εγώ κι όλα τα μέλη του ΔΗΚΟ από το φίλο τον Νικόλα, με ενοχλεί να υπάρχει μια λανθασμένη παρουσίαση των ποσοστών του κόμματός μου, λέγοντας ότι υπάρχουν τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις όπου έχουμε δραστική μείωση των ποσοστών του κόμματος», τόνισε ο κ. Βότσης.
Την ίδια ώρα ο τέως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Αντρέας Αγγελίδης καλεί την ηγεσία του ΔΗΚΟ, να μην αγνοεί τη βάση του κόμματος.