Ο Ρότσα ενδιαφέρεται για τον Τόμας Ντε Βινσέντι

Ο μάνατζερ του Τόμας Ντε Βινσέντι, Σεμπαστιάν Μπουχάν, μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του.

“Ακόμη είναι ίσως λίγο νωρίς για να πούμε συγκεκριμένα πράγματα για το μέλλον του Τόμας. Αυτό που ξέρω ωστόσο και μπορώ να σας πω είναι ότι ο Ντε Βινσέντι είναι ένας από τους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος που αρέσουν πολύ στον Χουάν Ρότσα.

Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι επίσημο ακόμη από τον Παναθηναϊκό, χωρίς να αποκλείω κάτι για το επόμενο διάστημα”, τόνισε ο Σεμπαστιάν Μπουχάν στην εφημερίδα “Goal News”.

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του Ντε Βινσέντι (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου), ο Μπουχάν τόνισε:

“Ναι, είναι αλήθεια ότι φέτος κάνει μία πολύ καλή σεζόν και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, που λογικά θα γίνει πολύ πιο επίσημο μετά την 1η Ιανουαρίου, όταν και θα αποκτήσει δικαίωμα για να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ιταλία και περιμένουμε”.

Και κατέληξε: “Θα έρθω στην Ελλάδα στις 15 Ιανουαρίου. Εκεί πλέον θα αποφασίσουμε οριστικά για το μέλλον του. Το καλύτερο, ωστόσο, για τον Τόμας θα ήταν να φύγει από τώρα για μία μεγαλύτερη ομάδα και να μην περιμένει ως το καλοκαίρι. Θα δούμε…”.