Ο Π. Καμμένος κάλεσε όλους τους Έλληνες σε συστράτευση

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε σήμερα στο ιδρυτικό συνέδριο της νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ανοίγοντας τις εργασίες του, ενόψει του Συνεδρίου των Αν. Ελλήνων που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Απριλίου.

Π. Καμμένος εξήρε τον κινηματικό χαρακτήρα της νεολαίας του κόμματος και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τονίζοντας ότι προέκυψαν μέσα απο τα κινήματα της πλατείας Συντάγματος και τους διαδικτυακούς τόπους.

Είπε ότι το κόμμα του δέχθηκε επιθέσεις με όλα τα μέσα, συκοφαντήθηκε και επλήγη απο αποστασίες όπως είπε, αλλά «αποδειχθήκαμε πιο δυνατοί απο αυτούς» όπως είπε.

Ο κ.Καμμένος εξήρε επίσης τον ρόλο του διαδικτύου στην ενίσχυση και ενδυνάμωση του κόμματός του, και είπε ότι ήταν μια άμυνα απέναντι στις επιθέσεις που δέχονταν απο “τα κατεστημένα ΜΜΕ”. Ζήτησε από τη νεολαία να αμφισβητήσει “ακόμη και εμάς τους ίδιους” και είπε ότι “τα όνειρά μας δεν τα παραδίδουμε σε κανέναν”.

Υποστήριξε ότι το κόμμα του φέρνει την ελπίδα η οποία “σημαίνει ανατροπή αλλά και σχεδιασμός για το μέλλον του τόπου”.

Οι ιδέες είπε, είναι σαν τα καρφιά, όσο πιο πολύ τις χτυπάς τόσο πιό βαθιά καρφώνονται και επιτέθηκε στην τρικομματική κυβέρνηση, ενώ είπε ότι το κόμμα του δέχθηκε οικονομικό πόλεμο, και πρόσθεσε πως «και χωρίς λεφτά εμείς μπορούμε να τους ανατρέψουμε. Τα όνειρα δεν ανταλλάσονται με επιταγές».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτέθηκε επίσης σε τραπεζίτες υποστηρίζοντας ότι «ταϊζουν μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου».

Ο κ.Καμμένος είπε πως για το κόμμα του «η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή», πως «έχει καταργηθεί το Σύνταγμα» το οποίο όπως υποστήριξε «δεν λειτουργεί», ενώ τόνισε ότι «τώρα δεν υπάρχει νομιμότητα και πως η παραγραφή αδικημάτων αρχίζει μετά την εφαρμογή της νομιμότητας».