Κυπριακές Αερογραμμές: Τέως πρόεδρος δ.σ.έβαψε όλα τα γραφεία μπλέ με κίτρινο….

Σιγά – σιγά άρχισαν να βγαίνουν στη φορά όλα τα κακώς έχοντα και της κακοδιαχείρησης στις Κυπριακές Αερογραμμές…

Χθες το απόγευμα, στο τηλεοπτικό σταθμό ΜΕΓΑ με παρουσιάστρια τη Χριστιάνα Αριστοτέλους και φιλοξενούμενο το τέως γενικό εισαγγελέα βγήκε στον αέρα  της εκπομπής μία κυρία, ονόματι Τζούλια, η οποία εργαζόταν για πολλά χρόνια στο αεροδρόμιο στο τμήμα εξυπηρέτησης  επιβατών των Κυπριακών Αερογραμμών και τα είπε “έξω από τα δόντια”.

Μίλησε για τις πικρές αλήθειες και για τις αλόγιστες σπατάλες και για τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος από τους εκάστοτε προέδρους των Κυπριακών Αερογραμμών..

Αναφέρθηκε σε τέως πρόεδρο των Κ.Α. ο οποίος διέταξε να βάψουν όλα τα γραφεία (χωρίς να χρειάζονται βάψιμο βέβαια) κίτρινο – μπλέ, τα χρώματα της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας…. Δώστου να πετάνε χρήματα. Γιατί δεν μιλάμε βέβαια για τα γραφεία που έχουν απομείνει σήμερα. Υπήρχαν τότε γραφεία σε όλες τις πόλεις.

Άλλος πρόεδρος του δ.σ. παρήγγειλε σερβίτσια σχεδόν ενός εκατομμυρίου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ήταν για πέταμα….

Τα χλιδάτα πάρτυ και τις δεξιώσεις που γίνονταν στο εξωτερικό με κάθε αιτία και αφορμή: εγκαίνια νέων δρομολογίων, νέων γραφείων και ότι τους ερχόταν στο νου… Χώραι οι χορηγίες σε ομάδες, τα πολυτελή ταξίδια και οι διαμονές για μήνες τάχατες για παραγγελίες αεροπλάνων κτλ…

Ας μην ξεχνούμε και τις προαγωγές που δίνονταν αβέρτα σε φίλους και γνωστούς…. Για τις υπερωρίες που πληρώνονταν χωρίς καν να εργάζονται…

Ο κόσμος ξεσπάθωσε και άρχισε να τα λέει και πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους…

Γι αυτό και στη Laimitomos.com γράψαμε ότι “Θέλουμε ποινικούς ανακριτές για το πάρτυ στις Κ.Α.”