Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΚΑΛΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ).

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΣΥΚΑΛΑ κ. Άδωνης Παπακωνσταντίνου δήλωσε στους δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων, ότι «η τελευταία Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, στα μέσα Ιανουαρίου, μάς προέτρεψε μεταξύ της πρώτης και δεύτερης Κυριακής να έχουμε επικοινωνία με τους δύο υποψηφίους και η σημερινή μας επίσκεψη είναι σε αυτό το πλαίσιο.

Το απόγευμα, θα έχουμε συνάντηση και με τον κ. Μαλά και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου για να αναλύσει τι ακούσαμε και από τους δύο».

Πρόσθεσε ότι «ήταν αρκετά θετική η συνάντηση με τον Πρόεδρο, θέλαμε να μας επαναβεβαιώσει ότι το ταμείο αλληλεγγύης – το οποίο εξήγγειλε και απορρίφθηκε από ην αντιπολίτευση σε κοινοβουλευτικό επίπεδο – θα διορθωθεί, ότι θα γίνουν οι ανάλογες τροπολογίες και θα επανακατατεθεί και ότι δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά την πρόθεση του Νίκου Αναστασιάδη και της Κυβέρνησης του για το ταμείο».