Καμαρώστε αυτούς που θέλουν να μας κυβερνήσουν…

Άγρια επίθεση με εξευτελιστικές βρισιές, υπέστη χθες βράδυ κατά τη διάρκεια του debate, η διευθύντρια σύνταξης της Λαιμητομος.com.

Κατά τη διάρκεια του debate Αναστασιάδη – Μαλά, ως συνήθως τα επιτελεία βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής όπου επίσης παρόντες ήταν και άλλοι δημοσιογράφοι καθώς και φίλοι και υποστηρικτές των δύο υποψηφίων.

Λίγο πριν την λήξη της πρώτης φάσης του debate και όταν ήδη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν πάρει φωτιά για το ipad που είχε μπροστά του ο Σταύρος Μαλάς, η “κυρία” Χαραλαμπίδου έγινε έξω φρενών και άρχισε να φωνάζει και να επιτίθεται πρώτα στο επιτελείο Νίκου Αναστασιάδη που βρισκόταν εκεί για μία φωτογραφία που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και μετά στη κυρία Μαυροβελή.

Οι εκφράσεις που εξεστόμισε η “κυρία” Χαραλαμπίδου δεν λέγονται ούτε από μία γυναίκα ούτε από μία βουλευτή που υποτίθεται τάσσεται υπερ των γυναικών. Το να αποκαλείς μία γυναίκα “χοντρή” το θεωρώ επιεικώς αχαρακτήριστο. Ξέρεις κυρία βουλευτά όμως… “το σώμα μπορεί να αλλάξει, η ψυχή και ο χαρακτήρας και τα λόγια μένουν”…

Το να αποκαλείς μπροστά σε τόσα άτομα μία γυναίκα που δεν γνωρίζεις καν προσωπικά “ανήθικη” … λυπάμαι και θλίβομαι αν η βουλευτική σας ασυλία σας το επιτρέπει…..

Αν το ότι ¨πήρε φωτιά” το διαδίκτυο ότι ο κ. Μαλάς έπαιρνε εντολές από το επιτελείο μέσω του Ipad του, δεν ήταν τρόπος αυτός να εκφραστείτε.

Φαντάσου δηλαδή αν εκλεγεί ο Μαλάς πρόεδρος και παίρνει εντολές από όλους εσάς τι μας περιμένει….

Μήπως θα αναγκαστούμε να μεταναστεύσουμε για να γλυτώσουμε;

Επίσης διερωτούμαι μήπως το ότι αρχίσατε την πολιτική σας καριέρα από το ΡΙΚ κυρία Χαραλαμπίδου νομίσατε ότι αυτό σας δίνει το δικαίωμα να μας απαγορεύεται την είσοδο στο χώρο;

Όσο για σας κύριε Στεφάνου, λυπάμαι αλλά περίμενα τουλάχιστον να είχατε το θάρρος, αφού θέλατε κι εσείς να εκτονωθείτε κάπου να βρίζατε κι εσείς δημόσια και όχι να πηγαίνατε ‘κρυφά’ να αποκαλούσατε την κυρία της Λαιμητόμος.com “ανέντιμη’….

Καμαρώστε λοιπόν τους ανθρώπους που θέλουν να κυβερνήσουν αυτό το τόπο, που σέβονται τους πολίτες αυτού του τόπου.