Ο Μιχαελ Σουμάχερ «ξυπνάει πολύ αργά»

Ο γάλλος δημοσιογράφος Ζαν-Λουί Μονσέ, ειδικός σε θέματα μηχανοκίνητου αθλητισμού μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, , είπε ότι συνομίλησε με τον 15χρονο Μικ Σουμάχερ αποκάλυψε ότι σιγά-σιγά ο πατέρας του έχει αρχίσει να ξυπνάει.

Ενθαρρυντικές είναι οι ειδήσεις όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ. Σύμφωνα με δηλώσεις του γιου του σε γάλλο δημοσιογράφο, ο Σουμάχερ έχει αρχίσει να «ξυπνάει πολύ αργά».

«Παρόλο που τα πράγματα κυλούν πολύ, πολύ αργά, έχει πολύ χρόνο μπροστά του. Θα έλεγα πως έχει όλη τη ζωή μπροστά του για να επανέλθει» είπε ο Μονσέ.

Σύμφωνα με την MailΟnline, ο ίδιος υποστήριξε πως ο σοβαρότατος τραυματισμός του Σουμάχερ προκλήθηκε από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του και όχι τόσο από την ταχύτητα με την οποία έπεσε επάνω στον βράχο.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε βαριά ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων, στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Για πολλούς μήνες νοσηλεύτηκε σε τεχνητό κώμα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κλινική της Λωζάνης.

Τον Σεπτέμβριο οι γιατροί επέτρεψαν να συνεχιστεί η αποθεραπεία του σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο σπίτι του στην Ελβετία.