Ο Δικαστής αμφισβητεί την “ασθένεια” Αριστοδήμου

Η κατηγορούσα αρχή δεν θεωρεί  ικανοποιητική μαρτυρία το ιατρικό πιστοποιητικό και θα πρέπει να προσέλθει ο θεράπων ιατρός του Θ. Αριστοδήμου για να μαρτυρήσει στο δικαστήριο για ποιο λόγο δεν μπορεί να παρακολουθήσει την διαδικασία ο ύποπτος….

Προσκομίστηκε λοιπόν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ιατρική βεβαίωση από τον θεράποντα ιατρό που εξέτασε τον επιχειρηματία Θεόδωρο Αριστοδήμου που αναφέρει ότι ο ασθενής παρουσίασε θωρακικό άλγος και δυσφορία και προγραμματίζεται να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένου και αξονικής τομογραφίας και να εισαχθεί στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου !!!

Ως εκ τούτου, αναφέρει η ιατρική γνωμάτευση, ο Θ. Αριστοδήμου είναι αδύνατον να παρακολουθήσει οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία τουλάχιστον για σήμερα.

Ο δικαστής ρώτησε κατά πόσο υπάρχει δυσπιστία στη βεβαίωση και η κατηγορούσα αρχή είπε ότι δεν πρόκειται για δυσπιστία αλλά για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ο δικαστής διέταξε ολιγόλεπτο διάλειμμα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου βρίσκονται τα τρία πρόσωπα από τα τέσσερα που συνελήφθησαν σε σχέση με την διερευνώμενη υπόθεση των πολεοδομικών υπερβάσεων και παρατυπιών κατά τον διαχωρισμό μεγάλου αριθμού οικοπέδων από την εταιρεία ΑΡΙΣΤΟ στην περιοχή Σκαλί στην Πάφο, προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο χρειάζεται έκδοση διαταγμάτων για την περαιτέρω κράτησή τους . Πρόκειται για την σύζυγο του επιχειρηματία Θ. Αριστοδήμου, Ρούλα, τον πρώην Δημοτικό Μηχανικό του Δήμου Πάφου και την λειτουργό των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.