Ομπάμα και Κλίντον στα ”μαχαίρια”

«Αποτυχημένη» την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στη Συρία χαρακτήρισε η Χίλαρι Κλίντον πριν λίγες ημέρες, σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό The Atlantic, χαρακτήρισε , υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση Ομπάμα θα έπρεπε να είχε λάβει απόφαση να επέμβει στη χώρα αμέσως μόλις ξέσπασε ο εμφύλιος.

Ωστόσο, η New York Post, επικαλούμενη πηγές που βρίσκονται κοντά στους Κλίντον, αναφέρει ότι δεν υπήρξε κανένα τετ α τετ, ενώ η συνύπαρξη στον ίδιο χώρο μόνο θετική έκβαση δεν είχε. Αντίθετα, περιγράφεται ως τεταμένη, αμήχανη και «παγωμένη».

Η Χίλαρι εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη στο πάρτι και κάθισε δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα. Όμως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έκανε καμία κίνηση να ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών για την κριτική που άσκησε στην εξωτερική πολιτική που ακολουθεί.

Μάλιστα, Χίλαρι Κλίντον και ο σύζυγός της Μπιλ απομακρύνθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από το ζεύγος Ομπάμα, οι οποίοι – σύμφωνα με το δημοσίευμα – επίσης προσπάθησαν να τους αποφύγουν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα σχόλια της Χίλαρι για τον Ομπάμα είναι απλά η αρχή σε μία προγραμματισμένη οργανωμένη επίθεση της πρώην υπουργού Εξωτερικών προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Τονίζουν επίσης ότι η βεντέτα ανάμεσα στις δύο ισχυρές οικογένειες αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς ο Μπιλ Κλίντον θεωρεί ότι θα είναι καλό για την γυναίκα του, στην προσπάθειά της να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, να αποστασιοποιηθεί από τις μη δημοφιλείς πολιτικές του Μπαράκ Ομπάμα.