Ολες οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Ομόνοια

Στα play-offs του Champions League  συμμετέχει το ΑΠΟΕΛ ενώ οι άλλες τρεις ομάδες μας στα play-offs του Europa League.

Εξάλλου σήμερα η αποστολή του ΑΠΟΕΛ μεταβαίνει στη Δανία για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Πρωταθλήτρια της χώρας Άαλμποργκ.

Ο αγώνας θα γίνει στο «Aalborg Stadion» και θα αρχίσει στις 21:45. Στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέπει να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στον επαναληπτικό που θα γίνει την Τρίτη 26 Αυγούστου στο ΓΣΠ.

Αποστολές με ψηλό βαθμό δυσκολίας για τους εκπροσώπους μας στα play-offs του Europa League.

Η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 19:00 την Αγγλική Τόττεναμ ενώ κόντρα σε Ρωσικές ομάδες θα αγωνιστούν ο Απόλλωνας και η Ομόνοια.

Ο Απόλλωνας υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Μόσχας στις 20:30 στο ΓΣΠ ενώ η Ομόνοια θα αγωνιστεί στη Μόσχα με την Ντιναμό με τον αγώνα να αρχίσει στις 18:30.

Κόντρα σε ομάδες με πολλαπλάσιο προϋπολογισμό και ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, οι τρεις εκπρόσωποι μας στο Europa League θα κυνηγήσουν τη δική τους υπέρβαση η οποία θα τους φέρει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι επαναληπτικοί αγώνες των play-offs του Europa League θα γίνουν την Πέμπτη 28 Αυγούστου.

Πως έφτασαν ως εδώ:

Το ΑΠΟΕΛ άρχισε την προσπάθεια του από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champion League και προκρίθηκε σε βάρος της Ελσίνκι Φινλανδίας. 2-2 ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα στη Φινλανδία, 2-0 νίκησε το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Η ΑΕΛ επίσης άρχισε την προσπάθεια της από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champion League. Αποκλείστηκε από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την οποία νίκησε με 1-0 στην Κύπρο αλλά έχασε με 3-0 στη Ρωσία και έτσι, συνεχίζει την προσπάθεια της στο Europa League.

Η Ομόνοια για να παίξει στα play-offs του Europa League απέκλεισε την Μπούντουσνοτς Μαυροβουνίου (2-0 εκτός έδρας, 0-0 στο ΓΣΠ) και τη Μέταλουργκ Σκοπίων (3-0 στο ΓΣΠ, 1-0 στα Σκόπια). Στη μέχρι τώρα πορεία της η Ομόνοια πέτυχε έξι τέρματα χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα.

Ο Απόλλωνας , εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή του στα play-offs του Europa League.