Οι κυβερνώντες “επιτίθενται” στις τράπεζες..

Επι καθημερινής βάσεως και σε κάθε περίσταση τα ηγετικά στελέχη του ΑΚΕΛ καθώς και οι συνδικαλιστές – ηγέτες της ΠΕΟ, διαμέσου των “δικών ” τους ΜΜΕ, δεν χάνουν ευκαιρία να εκτοξεύουν κατηγορίες εναντίον των δύο τραπεζών, που δεν είναι άλλες απο την Λαική και την τράπεζα Κύπρου.Μετά τα λεγόμενα Μπαρόζο, ότι την ευθύνη για την οικονομικη καταστροφή της Κύπρου έχουν οι δύο τράπεζες,  ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου και ο Γ.Γ. Του ΑΚΕΛ Άνδρος Κυπριανού άδραξαν την ευκαιρία σαν χορωδία να ασχολούνται μέρα και νύκτα με τις ευθύνες των τραπεζών….
Επιτίθενται συνεχώς στις τράπεζες κατηγορώντας ότι είναι η πηγή της κακοδαιμονίας της Κύπρου, με σκοπό να πείσουν τον Κυπριακό λαό ότι οι τράπεζες έχουν την αποκλειστική και μόνη ευθύνη για την οικονομική καταστροφή του τόπου… Το είπε και ο Μπαρόζο άλλωστε…..

Προφανώς φταίνε και οι τράπεζες για ότι έγινε, καθώς και οι εποπτικοί μηχανισμοί, όφειλε όμως ο πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας να πάρει άμεσα μέτρα και όχι να αφήσει τα προβλήματα των τραπεζών να διαιωνίζονται….