Οι δικαιολογίες του δ.σ. της Cyta

Σάλος είχε ξεσπάσει πριν από λίγες μέρες αναφορικά με τις δέκα λιμουζίνες που δόθηκαν σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Cyta, σπαταλώντας έτσι το δημόσιο χρήμα.

Έστειλαν λοιπόν τώρα Δελτίο Τύπου σε κάποια ΜΜΕ (όχι στη Λαιμητόμος.com) όπου προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα  για το θέμα των δέκα λιμουζινών.

Μεταξύ των εξηγήσεων που αναφέρουν για το θέμα είναι ότι η Cyta είναι ένας  κερδοφόρος οργανισμός στον οποίο αντί να δίδονται μπόνους στους διευθυντές το δ.σ της αποφάσισε να δίδονται οχήματα μεγάλου κυβισμού…..

Ας θυμηθούμε τις Τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή στις οποίες οι διευθύνοντες σύμβουλοι τους  δήλωναν στα ΜΜΕ, ότι πάνε πολύ καλά, είναι κερδοφόρες και ξαφνικά μέσα σε 2 μήνες φαλιρίσανε…

Και για να μη ξεχνιόμαστε στην Ελλάδα η CYTA Hellas  παρουσιάζει εκατομμυρίων ευρώ ζημιές και όμως τα πολυτελή ταξίδια του μεγάλου προέδρου Στάθη Κιττή  συνεχίζονται… Και ας μην μας πουν ότι τα πληρώνει ο ίδιος γιατί πολύ το αμφιβάλλουμε. Μέχρι και τις συνεντεύξεις Τύπου για τη CytaHellas  διοργάνωναν σε πολυτελής ξενοδοχείο της Αθήνας και εννοείται ότι μαζεύονταν σχεδόν όλοι οι ανώτεροι αξιωματούχοι και έκαναν τις διακοπές τους στο κεντρικό ξενοδοχείο….

Ας αφήσουν τα “σάπια” λοιπόν και ας προσγειωθούν επιτέλους στη κυπριακή πραγματικότητα. Ο κυπριακός λαός υποφέρει λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που μαστίζει το τόπο.

Γι αυτό, ας συνέλθουν επιτέλους κάποιοι στη CYTA και να αφήσουν τις φτηνές δικαιολογίες.