Ν.Αναστασιάδης: Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για επανεκκίνηση της οικονομίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, είπε ότι “κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για επανεκκίνηση της οικονομίας” ανακοινώνοντας ότι εντός των ημερών θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τη μέχρι σήμερα πορεία της διακυβέρνησης του.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, μιλώντας στην εκδήλωση Αγάπης από τη Γυναικεία Οργάνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού της επαρχίας Λευκωσίας, που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «είναι συγκινητικό να βλέπει κανείς τόσο μαζική προσέλευση, αλλά πιο σημαντικό είναι ο σκοπός για τον οποίον έχουμε συγκεντρωθεί. Μια εκδήλωση αγάπης προκειμένου να συμπαρασταθούμε σε πάσχοντες συνανθρώπους μας».

«Είναι καλά γνωστό», πρόσθεσε, «πως σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας, η συμβολή όλων είναι απαραίτητη και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν με μέτρα και κίνητρα για να προχωρήσουμε νοικοκυρεύοντας από τη μια το κράτος και από την άλλη δημιουργώντας τις προοπτικές, έτσι ώστε να υπάρξει επιτέλους η προσδοκώμενη ανάπτυξη και η επανεκκίνηση και ανάκαμψη της οικονομίας, για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας, να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, να ξαναφέρουμε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια στους συμπολίτες μας».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης και ανακοίνωσε ότι εντός των ημερών θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τη μέχρι σήμερα πορεία της διακυβέρνησης του.