Νεκρή 64χρονη γυναίκα σε τροχαίο παρά την έξοδο Αλεθρικού

Νεκρή 64χρονη γυναίκα, σε νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λάρνακας, παρά την έξοδο Αλεθρικού.

Σύμφωνα με την αστυνομία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να ανατραπεί και οι δύο επιβαίνοντες, ένας άντρας και μία γυναίκα, να βρεθούν στο οδόστρωμα.

Το δυστύχημα συνέβη όταν όχημα που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 30 ετών από τη Λάρνακα. προσέκρουσε στη μοιραία μοτοσυκλέτα που προπορευόταν και στην οποία επέβαιναν η άτυχη 64χρονη και άντρας ηλικίας 54 ετών, επίσης από την Ελλάδα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οδηγός της μοιραίας μοτοσικλέτας ήταν ο 54χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Η οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε στην μοτοσικλέτα, υπέστη σοκ από το δυστύχημα και διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική της Λάρνακας. Από προκαταρτική μαρτυρία, ανέφερε στις αρχές ότι δεν είδε την μοτοσικλέτα.

Μέλη της αστυνομίας που εξέτασαν τη σκηνή εντόπισαν δύο κράνη, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν την ώρα του τραγικού δυστυχήματος τα φορούσαν οι επιβάτες της μοτοσικλέτας.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της γυναίκας. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται με τραύματα ο οδηγός της μοτοσικλέτας.