ΔΗΣΥ: Αν το ΑΚΕΛ θέλει να ρίχνει λάδι στη φωτιά δεν θα ακολουθήσουμε

Αν το ΑΚΕΛ θέλει να ρίχνει λάδι στη φωτιά δεν θα ακολουθήσουμε, ανέφερε ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε απάντηση στο ΑΚΕΛ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μίλησε και σήμερα για την μεγάλη ευκαιρία να βγούμε όλοι κερδισμένοι από αυτή τη κρίση στην εκπαίδευση μέσω μιας ριζοσπαστικής μεταρρύθμισης στην παιδεία που θα έχει στο επίκεντρο της τον μαθητή και και την εκπαίδευση που πραγματικά αξίζει στα παιδιά μας.

Μίλησε επίσης ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και σήμερα για τους ευσυνείδητους και φιλότιμους εκπαιδευτικούς, για τους μάχιμους εκπαιδευτικούς που η κρίση στην εκπαίδευση τους θυματοποιεί και αυτούς.

Αν το ΑΚΕΛ, μέσα από αυτές τις ξεκάθαρες δηλώσεις στήριξης και του δημοσίου σχολείου και των μάχιμων εκπαιδευτικών, θέλει να κατανοήσει αυτά που το βολεύει για να συνεχίσει να ρίχνει λάδι στην φωτιά, εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε.

Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε και να πράττουμε αυτά που πραγματικά έχει ανάγκη ο τόπος. Για να φτιάξουμε, όπως επίσης και σήμερα ανέφερε ο Πρόεδρος της παράταξης, ένα δημόσιο σχολείο που να δίνει στους μαθητές τα εφόδια που χρειάζονται όχι για να επιβιώσουν αλλά για να διαπρέψουν.