Φίλιος: Είμαι κι εγώ ένας από τους κακούς γονείς, που στέλλει τα παιδιά του στο Δημόσιο Σχολείο

Σε απάντηση των δηλώσεων του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη και Γεωργίας, Κώστα Καδή, ότι στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία, αναφέρεται σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού και έγραψε:

Είμαι κι εγώ ένας από τους κακούς γονείς, τους άκαρδους, τους ανεύθυνους, τους αδιάφορους, τους άσπλαχνους που στέλλει τα παιδιά του στο Δημόσιο Σχολείο!

Στο σχολείο που εργάζονται χαραμοφάηδες εκπαιδευτικοί, τεμπέληδες, που διορίζονται με τη σειρά, που…., που…. , που ….!!!!

120000 παιδιά έχουν τέτοιους γονείς! Κρίμα! Ελπίζω το κράτος να φέρει επιτέλους εκείνο το κουπόνι του Γενικού Σχεδίου Παιδείας (ΓΕΣΠ).

Επειδή ΓΕΣΥ μάλλον είναι δύσκολο, ας γίνει τουλάχιστον το ΓΕΣΠ!!!

Αναφερόμενος επίσης στο δικαίωμα της απεργίας, ήταν η προηγούμενη ανάρηση του στον ρποσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Άκουσα αυτό που απάντησε ο κ. Αλέκος Μαρκίδης όταν ρωτήθηκε από το ΡΙΚ. Συμφωνώ απόλυτα με ό,τι είπε ο κ. Μαρκίδης, ότι σε περίπτωση απεργίας ο εργοδότης δεν υποχρεούται νσ καταβάλει τον μισθό!

Όμως το σημείο που συζητούμε σε σχέση με την Γνωμάτευση του ΥΠΠ το 2011 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!

Ας το αφήσουμε και στην ώρα του, αν χρειαστεί, θα ξεκαθαρίσει. Πάντως το ΥΠΠ το 2011 δεν προέβηκε σε οποιεσδήποτε διώξεις ή αποκοπές.