Να σταματήσουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη του Κυπριακού λαού..

Το φαινόμενο της στρατευμένης δημοσιογραφίας δεν είναι ούτε νέο, ούτε πρωτόγνωρο. Οι διαστάσεις όμως που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια είναι σοβαρές. Είναι σε όλους γνωστό πια πως η πλειοψηφία των ΜΜΕ, είτε για λόγους πολιτικούς, είτε για λόγους οικονομικού συμφέροντος πρόσκειται σε κάποια κομματική παράταξη και τη στηρίζει ακόμη και όταν η αποτυχία της πολιτικής της είναι πασιφανής, ακόμα και όταν έχει αποδεδειγμένα οδηγήσει με τις τακτικές της στην καταστροφή, κοινωνική και οικονομική της εκάστοτε χώρας που κυβερνά.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και στην Κύπρο. Ήδη, πολλά ΜΜΕ τα οποία πρόσκεινται στον ΑΚΕΛικό χώρο (ένα παράδειγμα ανάμεσα σε πολλά) και στηρίζουν τον πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια έχουν βαλθεί να πείσουν τον κυπριακό λαό, ότι είναι άμοιρος ευθυνών για την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα, υποτιμώντας κατ’αυτό τον τρόπο την νοημοσύνη του.

Εβδομαδιαία εφημερίδα η οποία πρόσκεινται προσωπικά στον πρόεδρο Χριστόφια με πρωτοσέλιδο της γράφει ..  “Ψηλά το κεφάλι”… “Η δεξιά και οι ιμπεριαλιστές  – καπιταλιστικά συμφέροντα , έφεραν τη Τρόικα “….

Δηλαδή δεν έχουν καταλάβει τα ΜΜΕ αυτά ότι, ο πρόεδρος Χριστόφιας είχε παραλάβει πλεόνασμα από τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο και τον Φεβρουάριο του 2013 θα παραδώσει δισεκατομμύρια ζημιά;

Επί προεδρίας του έγινε το καταστροφικό θαύμα σε δις ευρώ… Ας σταματήσουν, λοιπόν να λαικίζουν και να προσπαθούν να υποστηρίξουν μια αδιέξοδη πολιτική … Ο Κυπριακός λαός γνωρίζει ποιός ή ποιοί ευθύνονται για το Μνημόνιο, για την Τρόικα , για την οικονομική καταστροφή..