Να επιστραφούν τα “δανεικά κι αγύριστα”…

“Ήγγικεν η  ώρα”..

Η κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, πρέπει να πάρουν πλέον δραστικά μέτρα για τους “κυρίους” επιχειρηματίες οι οποίοι οφείλουν στις τράπεζες 6 δις ευρωπουλάκια.

Ο Κυπριακός λαός στο σύνολο του, απαιτεί να επιστραφούν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια ευρώ που έχουν πάρει επιχειρηματίες, σε όποια πολιτική παράταξη και αν ανήκουν.

Το σενάριο που παίκτηκε με το φόρο ακίνητης ιδιοκτησίας , κατά το οποίο πλήρωσαν όλοι εκτός από αυτούς που κατέχουν αμύθητες περιουσίες, δεν πρέεπι να επαναληφθεί.

Ο μέσος Κύπριος πολίτης έχει ένα και μοναδικό σπιτάκι η ένα διαμέρισμα το οποίο αν δεν πληρώσει τη δόση του στη τράπεζα, υπάρχει ο κίνδυνος να του το πάρουν οι τράπεζες.

Ο Κυπριακός λαός έχει φτωχύνει τόσο πολύ που πλέον στηρίζεται στα κοινωνικά παντοπωλεία για τις καθημερινές του ανάγκες. Πολλά νοικοκυριά δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Παράκληση μας στον Πρόεδρο της δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη να προχωρήσει σε πλήρη κάθαρση και τιμωρία των ενόχων. “Να βάλει το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο¨.

Να ικανοποιήσει επιτέλους το περί δικαίου αίσθημα του κυπριακού λαού, απαιτώντας από τους “μεγάλους επιχειρηματίες” οι οποίοι χρωστάνε τα 6 δις στις τράπεζες να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Να επιστρέψουν τα “δανεικά κι αγύριστα” που έχουν πάρει.