Ναταλία Δραγούμη: «Δέχομαι πολύ φλερτ από τους νεότερους άνδρες»…

Για το φλερτ που δέχεται και το πώς η ίδια το διαχειρίζεται μίλησε η Ναταλία Δραγούμη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Έντι Ρόμπερτς.

«Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια μαζί! Δεν έχω φτάσει ποτέ σε σημείο να κοιμηθώ στον καναπέ. Δεν έχουμε περάσει κάποια πολύ μεγάλη κρίση» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δέχομαι πολύ φλερτ από τους νεότερους άνδρες. Όταν είσαι παντρεμένος/η δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάς πουθενά. Φυσικά και δέχομαι φλερτ και μπορεί να πω και στον άνδρα μου ότι είδα έναν πολύ ωραίο άνδρα».

Για το να έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της υποκριτικής, η Ναταλία Δραγούμη απάντησε αρνητικά, περιγράφοντας μία άβολη στιγμή με σκηνοθέτη στην αρχή της καριέρας της.

«Ο πρώτος σκηνοθέτης με τον οποίο συνεργάστηκα μου είχε πει πως στο σινεμά ο σκηνοθέτης θα πρέπει να ερωτεύεται την πρωταγωνίστριά του και αντίστοιχα εκείνη τον σκηνοθέτη της. Μου είχε πει ότι τα βράδια με σκέφτεται και πως το ίδιο θα έπρεπε να κάνω κι εγώ. Δεν με τρόμαξε αλλά το βρήκα πάρα πολύ γελοίο» είπε η Ναταλία Δραγούμη.