Νέο φαγοπότι «με τα ακίνητα» στην Altamira Κύπρου

Καλούνται στην Ερευνητική Επιτροπή οι «Φιλιππίδης, Τουμαζή και Μούντης» μετά τις αποκαλύψεις της Λαιμητόμος.com

Μετά τα αποκλειστικά στοιχεία των ερευνών μας που δημοσιεύσαμε στις 2.11, 8.11 και 12.11.2018, προκαλεί μεγάλη απορία πολλών αναγνωστών της Λαιμητόμος.com αλλά και διαφόρων νυν και πρώην στελεχών του Συνεργατισμού που επικοινωνούν μαζί μας, δίνοντας μας επιπλέον πληροφορίες τις οποίες αξιολογούμε και διερευνούμε, γιατί ακόμη δεν έχουν καλεστεί ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού ο κ. Δημήτρης Φιλιππίδης, η κ. Πάολα Τουμαζή και ο κουμπάρος του κ. Φιλιππίδη – κ. Γιώργος Μούντης που είναι συνέταιρος και διευθυντής Delfi Partners & Company και παρέχει υπηρεσίες από το παράθυρο με υψηλό συμβόλαιο απολαβών στο θέμα εκτιμήσεων των ακινήτων της Αltamira Κύπρου;

Παρεμπιπτόντως… κύριε Φιλιππίδη, αληθεύει ότι με τον πρώην υπάλληλο της ΣΚΤ που έφυγε πρόσφατα με το σχέδιο εθελουσίας εξόδου και ήταν μαζί σας προηγουμένως στην Υπηρεσία των Ακινήτων της ΣΚΤ κ. Χρήστο Καρολίδη είστε συνέταιροι «στα κρυφά» σε εταιρεία με πωλήσεις ακινήτων και πρόσφατα κάνατε μια μεγάλη πράξη μαζί από ακίνητο που δόθηκε στην Altamira για ανταλλαγή χρεών;

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το νέο «αστέρι» των αναδιαρθρώσεων δανείων στα κεντρικά γραφεία της Altamira Κύπρου στα Λατσιά, ως Προϊστάμενη είναι η κ. Λουίζα Μιχαηλίδου πρώην υπάλληλος κι αυτή φυσικά της Λαϊκής Τράπεζας, μεταγραφή η οποία χρεώνεται στην κ. Τουμαζή!

Είπαμε ο καθένας φτιάχνει την αυλή του…

Κυρία Μιχαηλίδου πρόσεχε που υπογράφεις, ιδιαίτερα όταν υπογράφεις εγκρίσεις μόνη σου χωρίς την κ. Τουμαζή και τον κ. Κουρουνά και σε καρφώνουν πισώπλατα!

Πάντως έγκυρες πληροφορίες μας όπως αναφέραμε και στο ρεπορτάζ μας στις 8.11.18, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου κ. Ζαχαρίας Κουλίας μαζεύει πληροφορίες και θα εγγράψει το θέμα στην Επιτροπή, με την υποστήριξη και άλλων Βουλευτών ακόμη και του ΔΗΣΥ…

Ο «καταλληλότατος» κ. Κουρουνάς νυν CEO της Altamira Κύπρου όπως λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Altamira κ. Χούλιαν Ναβάρο, που ξέρουμε ότι ο αγαπητός Βαρνάβας διαβάζει με πολλή προσοχή τα δημοσιεύματα μας, βρήκε τελικά το Ανώτερο στέλεχος του που «αγόρασε με έξτρα έκπτωση – δηλαδή με διαγραφή χρέους σχεδόν €400.000» σπίτι από ανταλλαγή χρέους πελάτη τους στην Αγλαντζιά το οποίο το έχει εγγράψει στην εταιρεία του πατέρα του και νομίζει μπορεί να κρυφτεί με αυτό ή να το αποκαλύψουμε κι αυτό το θέμα σύντομα δημοσίως;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Altamira κ. Χούλιαν Ναβάρο κατάθεσε με τηλεδιάσκεψη ενώπον της Επιτροπής στις 19.11.2018 και μεταξύ άλλων με βάση τους συναδέλφους του ΚΥΠΕ δήλωσε:

-«Σε σειρά ερωτήσεων για την συνεργασία που έχει η Altamira Cyprus με την εταιρεία Delfi Partners, ο κ. Ναβάρο ανέφερε ότι πρόκειται για εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την εκτίμηση ακινήτων, ότι πληρώνονται με βάση την απόδοσή τους και ότι η απόφαση για συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρεία, ο ίδιος υποθέτει ήταν της διευθυντικής ομάδας της Altamira Cyprus».

-«Σε ερώτηση αν γνωρίζει αν οι διευθυντές, οι μέτοχοι αυτής της εταιρείας σχετίζονται με κάποιον από τα στελέχη της ΣΚΤ, το οποίο εξακολουθεί να εργάζεται για τους δύο νέους οργανισμούς ο κ. Ναβάρο απάντησε «όχι. Εξ’ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση με την ΣΚΤ».

-«Σε ερώτηση πως επιλέγηκε ο Γενικός Διευθυντής της Altamira Cyprus, ο μάρτυρας είπε ότι με βάση την εσωτερική πολιτική της Altamira προχώρησαν σε μια αξιολόγηση και έφτασαν στο συμπέρασμα ότι ο Βαρνάβας Κουρουνάς, ήταν ο πιο κατάλληλος υποψήφιος για την θέση αυτή».

Κύριε Κουρούνα, κ. Φιλιππίδη και κ. Τουμαζή, τον «μάστρο σας» κ. Ναβάρο,  μπορεί να τον “επεξεργάζεστε”… εμάς όχι….

Έπεται συνέχεια στο ρεπορτάζ μας…

Δημοσιογραφική έρευνα: Μ. Χρίστου