Νέο θανατηφόρο με θύμα μοτοσυκλετιστή

Ο Τάσος Κωνσταντίνου, 45 χρόνων από το Πέρα Χωριού Νήσου, είναι το θύμα νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη λίγο πριν από τις 11 το πρωί στον δρόμο Καλού Χωριού- Αρακαπά , της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλη Κατσουνωτό, ο Κωνσταντίνου μαζί με άλλους 5 μοτοσικλετιστές από τη Λευκωσία, ταξίδευαν προς τον Αρακαπά όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σε κλειστή αριστερή στροφή η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε ανατράπηκε με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με το κ. Κατσουνωτό γιατρός που βρισκόταν στη κοινότητα Καλού Χωριού ειδοποιήθηκε και μετέβη επιτόπου όπου και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον 45χρονο, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις ανέφερε ο κ. Κατσουνωτός, κατά τον δεδομένο χρόνο, αυτοκίνητο κινείτο από την αντίθετη κατεύθυνση και το κατά πόσο υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή είναι κάτι το οποίο θα διερευνηθεί.

«Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, ότι το κράνος ήρθε σε επαφή με τον μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου. Το κράνος το φορούσε ο οδηγός την ώρα του δυστυχήματος» ανέφερε ο κ. Κατσουνωτός.

Ο άτυχος Κωνσταντίνου είναι πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 17 και 20 ετών.