Απάντηση εκλογικού επιτελείου Καρογιάν στην ομάδα στήριξης Νικόλα

Απάντηση στις αιτιάσεις και σοφιστείες της Ομάδας στήριξης του Νικόλα Παπαδόπουλου

Ομολογούμε ότι δεν αναμέναμε την πικρόχολη απάντηση της ομάδας στήριξης του Νικόλα Παπάδοπουλου στην χθεσινή αυτονόητη παρατήρηση μας.

Δυστυχώς φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μια νοοτροπία που ουδεμία σχέση έχει με τις δημοκρατικές πεποιθήσεις και γενικότερα με την δημοκρατική κουλτούρα που για τριάντα επτά χρόνια υπηρετεί το Δημοκρατικό Κόμμα.

Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ Παπαδόπουλο και την ομάδα στήριξης του ούτε στο ύφος, ούτε στο ήθος, ούτε στην επικοινωνιακή πρακτική που ακολουθούν.

Αν κάποιοι, είτε ηθελημένα είτε άθελα τους, επιχειρούν, για μια ακόμα φορά, δυστυχώς, να δημιουργήσουν συνθήκες διχασμού και διάσπασης του κόμματος, πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο κόσμος του Δημοκρατικού Κόμματος διαθέτει και κρίση άλλα και την βούληση να υπερασπιστεί την ενότητα και την συνοχή του κόμματος και να θέσει στο περιθώριο όσους, είτε από απερισκεψία είτε από μικροπολιτικούς νοσηρούς τακτικισμούς υποσκάπτουν και ναρκοθετούν το Δημοκρατικό Κόμμα.

Δεν θα ασχοληθούμε επίσης με τις αιτιάσεις, τις σοφιστείες και τα μεγάλα και τα μικρά ψέματα της ομάδας στήριξης του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Θέλουμε για μια ακόμα φορά να καλέσουμε το Νικόλα Παπαδόπουλο και την ομάδα στήριξης της υποψηφιότητας του να πορευτούμε προς τις εκλογές της 1ης Δεκεμβρίου με ήθος, με αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση, με συναγωνιστικά αισθήματα και να αποφύγουμε συμπεριφορές και ενέργειες που πληγώνουν συναγωνιστές, θα τραυματίσουν το ιστορικό κόμμα μας και που ενδεχομένως μετά τις εκλογές κάποιοι , αν φυσικά δεν είναι αμετανόητοι, θα μετανιώσουν πικρά.

Το εκλογικό επιτελείο Μάριου Καρογιάν, επειδή έχει εμπιστοσύνη στην κρίση και στις ευαισθησίες των μελών του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά και επειδή έχει ισχυρά επιχειρήματα, προκειμένου να μην αισθάνονται μειονεκτικά ο Νικόλας Παπαδόπουλος και το επιτελείο του, εισηγείται ο κομματικός μηχανισμός να τους προσφέρουν ιδιαίτερες ευεργετικές ευκαιρίες επικοινωνίας με τα μέλη του κόμματος.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε σε ότι αφορά την ποιότητα, το περιεχόμενο, τα επιχειρήματα, το ύφος και το ήθος της επικοινωνίας τους.

Χρωστάμε όμως, και δεν θα αποφύγουμε να δώσουμε μια απάντηση στο ερώτημα που θέτουν, με τις ακριβοπληρωμένες πολιτικές τους διαφημίσεις .

Ερωτούν : «Ποιόν εμπιστεύεσαι για Πρόεδρο του ΔΗ.ΚΟ ;»

Απαντούμε αυτό που είμαστε σίγουροι θα απαντήσουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία και τα μέλη του κόμματος την 1η Δεκεμβρίου:

«Τον Μάριο Καρογιάν, Φυσικά.»

Εκλογικό Επιτελείο Μάριου Καρογιάν