Νέος βοηθός Εισαγγελέας ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου…

“Κλεισμένη¨ ήδη από καιρό φαίνεται να είναι η θέση του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, ο οποίος αφυπηρετεί την 1η Ιουλίου.

Ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Άκης Παπασάββας, από την μέρα του διορισμού του μέχρι και σήμερα απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ, τα οποία ήταν στραμμένα κυρίως στα προσωπικά του.

Σας υπενθυμίζουμε κάποια από αυτά. Εξαρχής η σχέση  Παπασάββα – Κληρίδη δεν ήταν και η καλύτερη και δεν φαίνεται να βελτιώθηκε με την πάροδο του χρόνου. Ως γνωστό ο κ. Παπασάββας διαφώνησε με τον κ. Κλήρίδη  για τη δίωξη των δύο υπουργών της κυβέρνησης Χριστόφια (Κυπριανού και Παπαπακώστα). Επίσης ο Άκης Παπασάββας διαφώνησε και στην αφαίρεση από το κατηγορητήριο του συνταγματάρχη Γιώργου Γεωργιάδη.

Αξίζει επίσης να αναφερθούμε στη μεγάλη κόντρα Άκη Παπασάββα με τον πρώην Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Σάββα Μάτσα, στην οποία ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης κράτησε αποστάσεις.

Να μην ξεχάσουμε και το ντόρο που ξέσπασε αναφορικά με τα δόντια του κ. Παπασάββα και τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για να γίνουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Λαιμητόμος.com o Πρόεδρος τη Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έχει από καιρό κλειδώσει το όνομα του αναπληρωτή προέδρου του ΕΥΡΩΚΟ Ρίκκου Ερωτοκρίοτυ για τη θέση του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.