Μ.Ηρακλεόυς :”Έλαβε τέλος σήμερα η φαρσοκωμωδία – δίκη με ένα γελειότατο αποτέλεσμα”

Της Μαρίας Ηρακλέους

O πολύ ”δίκαιος, ακέραιος, απούλητος,” Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Τεύκρος Οικονόμου είπε πως το δικαστήριο αναγνωρίζει την ιστορία και την προσφορά του κ. Παπακώστα στην πατρίδα και τα κοινά, ενώ λαμβάνει υπόψη και τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του.

Είπε ακόμα πως το Κακουργιοδικείο έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις οικογενειακές και προσωπικές περιστάσεις των 4 ατόμων που κρίθηκαν ένοχοι. Δηλαδή ο Δικαστής το μόνο που δεν έλαβε ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ 13 ΑΘΩΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…!

Η μόνη τους έννοια ήταν πως να τους αθωώσουν…

Όταν ήμουν παρούσα και στην κατάθεση του Μάρκου Κυπριανού όλοι προσέξαμε πως ο Δικαστής ”χάιδευε” τον κατηγορούμενο…δεν επέτρεπε στην εισαγγελία να υψώσει τον τόνο της φωνής της όταν έλεγε κάτι με έμφαση, συνέχεια της έλεγε να συντομεύει και γενικά δεν την άφηνε να κάνει σωστά την δουλειά της, είχε προστατευόμενο τον κ. Τεύκρο Οικονόμου…που στο τέλος τον αθώωωσε!

ΜΟΝΟ 5 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ (ακούσατε ξανά εσείς ποινή ανθρωποκτονίας σχεδόν ισόβια 5 χρόνια??????) 2 χρόνια οι 3 της πυροσβεστικής δηλαδή τίποτε σε λίγους μήνες θα είναι έξω…ενώ η δική μας ποινή είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το ”υπέροχο” , ”δίκαιο” σύστημα μας !!!!!

Τελικά το μόνο που δεν έπραξε το δικαστήριο ήταν να τους παρασημοφορήσει και να τους ανακηρύξει και ήρωες για την προσφορά τους στην δολοφονία!!!!

Κρίμα…μόνο αυτό έχω να πω…κρίμα που ζούμε σε αυτή την χώρα των πουλημένων και του χρήματος, γι’αυτό καταλήξαμε εδώ που καταλήξαμε…