Τραγωδία στο Αλεθρικό – Kαταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του 61χρονος

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Γιώργος Ανδρέου, 61 χρόνων από τον Άγιο Αμβρόσιο Κερύνειας που κατοικούσε στο Αλεθρικό, πατέρας 3 παιδιών, ιδιοκτήτης αυτοκινήτου διανομής παγωτού, όταν καταπλακώθηκε από το ίδιο το όχημα του εντός του οποίου βρισκόταν η κόρη του με ειδικές ανάγκες, ηλικίας 25 χρόνων.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10.10 το πρωί στο Αλεθρικό, στο δρόμο Αλεθρικού – Αγγλισίδων. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 61χρονος ξέχασε κατεβασμένο το χειρόφρενο του αυτοκινήτου του και όταν αυτό άρχισε να κινείται μπροστά, προσπάθησε να το σταματήσει μπαίνοντας στην πορεία του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 61χρονος έβγαλε το αυτοκίνητο του στο δρόμο για να φύγει για τη δουλειά του και ενώ προσπαθούσε να κλείσει τις καγκελόπορτες της αυλής του σπιτιού του, είδε το όχημα του να κινείται μπροστά. Φαίνεται ότι στον πανικό του ο άτυχος Ανδρέου μπήκε μπροστά στο όχημα για να το σταματήσει με αποτέλεσμα αυτό να τον καταπλακώσει και να βρει τραγικό θάνατο.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 61χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Εκεί οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατό του.

Οι πρώτες έρευνες της Αστυνομίας κατέδειξαν ότι το χειρόφρενο του αυτοκινήτου ήταν κατεβασμένο.